MAN - Vaihtoautot

Uusi kuljetusjärjestelmä, jossa kontteja voidaan lastata ja purkaa millä tahansa tasolla kadun ja laiturikorkeuden välillä (160 cm)

LiftBoxx on jakelujärjestelmä, jossa on lastauslaatikoita, jotka voidaan poimia ja siirtää U-muotoisella alustalla. Uudessa LiftBoxx Docks -versiossa U-runko voidaan saranoida pystysuoraan hydraulijärjestelmän avulla. Kuljettaja tuo sitten kontin haluttuun korkeuteen lastaamista tai purkamista varten. Lastauslava pysyy lukittuna alustaan ​​noston ja laskemisen aikana ja on aina vaakasuorassa.

Docks-järjestelmän avulla LiftBoxx on kehittänyt ratkaisun lastausyksiköiden käyttöön tilanteissa, joissa on useita erityyppisiä luovutusasemia. LiftBoxx Docks soveltuu käytettäväksi esimerkiksi rakennusyrityksissä, sairaaloissa, autoteollisuudessa, ravitsemisessa ja kierrätyksessä.

LiftBoxx-latauslaatikot voidaan irrottaa ja pudottaa. Tämän vaihtojärjestelmän ansiosta useat laatikot yhdellä alustalla voivat muodostaa logistisen ratkaisun. Koska takaluukkua ei tarvita, lastaus ja purku on tehokasta. LiftBoxx-järjestelmä on erityisen edullinen ajeluissa, joissa on useita pysähdyksiä.

LiftBoxxeja on saatavana 4000-5500 mm:n kuormauspituuksilla. Kuormatilan sisäleveys on 1800 mm. Sisäkorkeus on enintään 3000 mm. Liftboxx-alustalla voidaan kuljettaa eripituisia laatikoita.

LiftBoxx Docksissa on voimanlähteenä Fiat Ducato -ohjaamo, jossa on diesel-, bensiini-, nestekaasu- tai CNG-moottori.

LiftBoxx Docksin kokonaismassa on – asiakkaan toiveiden mukaan – 5000-6600 kg. Nettokuormituskyky voi vaihdella 1500 kilosta yli 3000 kiloon.

LiftBoxx kiertää parhaillaan eri maissa esittelyajoneuvolla. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. saadakseen esittelyn paikan päällä.