Kian jälleenmyynti- ja huoltoverkosto ovat saaneet vahvistusta Levorannan Autoliikkeen Sastamalan toimipisteestä. Kian myynti on alkanut 1.3.2022 ja huoltotoiminnat käynnistyivät huhtikuussa 2022.

Vuonna 2021 Kia teki uuden ennätyksen yli 8 000 ensirekisteröinneillä, mikä tarkoittaa 8,4 prosentin markkinaosuutta. Kuluvan vuoden neljän ensimmäisen kuukauden aikana Kia on ollut Suomen kolmanneksi suosituin automerkki ensirekisteröinneillä mitattuna, ja Kia EV6 on ollut Suomen suosituin sähköauto.

− Kian tavoin me olemme erittäin kasvuhakuisia ja haluamme päästä osaksi Kian kehittyvää tarinaa, kommentoi Levorannan Autoliikkeen toimitusjohtaja Aulis Ylönen.

Kian mallistosta löytyy kattaus pienistä kaupunkiautoista tilaviin perheautoihin. Sähköistetty mallisto pitää sisällään useita ladattavia hybridejä sekä viimeisintä teknologiaa edustavia täyssähköautoja. Yksi kuluvan vuoden tärkeimpiä uutuuksia Kialle on toisen sukupolven Niro, joka tulee tarjolle hybridinä, lataushybridinä sekä täyssähköisenä EV-mallina. Kialla on Suomessa 39 jälleenmyynti- ja huoltopistettä.