MAN - Vaihtoautot

Klintberg & Way Automotive -KWA, Dodge- ja RAM-tuotemerkkien virallinen maahantuoja, ilmoitti uuden Ram 1500 Rebelin saapumisesta Eurooppaan ja sen tulevasta saatavuudesta.

Täysin uuden 2019 Ram 1500:n pohjalle rakennettu Ram Rebel tuo off-road-ominaisuudet täysikokoisten pickupien segmenttiin. Rebelissä on korkeampi maavara, taka-akselin lukko, 32-tuumaiset renkaat, Bilstein-iskunvaimentimet, pohjan panssarilevyt ja hinauskoukku vakiona.

Virallisilla KWA-jälleenmyyjillä on Yhdysvalloissa mahdollisuus tarjota myös Rebel 12 -pakettia, jossa on vielä enemmän uutta teknologiaa ja ominaisuuksia. Teknologian kannalta Rebel 12 -paketti tarjoaa päivitysiä infotainment-järjestelmään - kuten neljännen sukupolven Uconnect-järjestelmän, jossa on enemmän prosessointitehoa, multi-touch-eleet, terävämpi grafiikka ja älypuhelintuki. Lisäksi autosta löytyy 12 tuuman kosketusnäyttö, Harman Kardonin äänijärjestelmä 19 kaiuttimella, 900 watin surround-ääni, 10 tuuman subwoofer ja aktiivinen taustamelun poisto. 12-packissa on myös nahkaverhoiltu sisustus lämmitetyillä etuistuimilla ja ainutlaatuiset kaiuttimienritilät, jotka on leikattu Radar Red -värisestä anodisoidusta metallista.