Koronapandemia toi lyhyessä ajassa merkittäviä muutoksia yritysten, kauppojen ja tavallisten ihmisten kuljetustarpeisiin. Kylmäkuljetusten osaaja VebaBox haluaa vastata kasvaneeseen kysyntään uuden maahantuojan voimin. Tuotteet soveltuvat niin tilapäisiin kuin pysyviinkin tarpeisiin ja tarjoavat hyvän ratkaisun leasing-kalustoon. Helppoja ja laadukkaita ratkaisuja kaikkiin tarpeisiin toimittaa jatkossa turkulainen Autovarustamo ProVan. 

Hollantilaisen VebaBoxin tuotteiden maahantuonti on siirtynyt turkulaiselle Autovarustamo ProVan Oy:lle. Yrityksen tavoitteena on parantaa laadukkaiden VebaBox-tuotteiden saavutettavuutta Suomessa, kun erilaisille kylmäkuljetuksille on jatkuvasti kasvavaa kysyntää.

VebaBoxit ovat pakettiautoihin suunniteltuja kylmäkontteja, jotka tarjoavat helpon ja kustannustehokkaan mahdollisuuden kylmäkuljetuksiin. Yleisimpiä käyttökohteita ovat elintarvikkeiden, lääkkeiden ja veripalveluiden kuljetukset, joissa vaaditaan tasalämpöisiä ja hygieenisiä kuljetusratkaisuja.

Perinteiseen kylmäautoon verrattuna VebaBox on huomattavasti kustannustehokkaampi. Kylmäkontti on asennettavissa autoon vähäisin muutoksin ja VebaBox voidaan myös siirtää autosta toiseen. Näin investointi kantaa pitkälle tulevaisuuteen ja auto on perinteistä kylmäautoa helpompi myydä eteenpäin. Erillisen kontin ansiosta voidaan vain osa pakettiauton tavaratilasta osoittaa kylmäkuljetuksille, mikä ei perinteisillä kylmäautoratkaisuilla ole järkevästi toteutettavissa.

VebaBoxilla onnistuvat kylmäkuljetukset niin jääkaappikylmänä kuin pakastettunakin. Käyttövoimansa VebaBox saa auton akulta tai verkkovirrasta ja tarvittaessa järjestelmä voidaan varustaa lisäakuilla, jotka auttavat pitämään kontin kylmänä auton seistessä. ProVan tarjoaa yrityksille mahdollisuuden hankkia VebaBoxeja myös leasing-rahoituksella, jolloin kulujen hallinta on yritykselle helppoa ja yritys voi halutessaan lunastaa kylmäkontin itselleen leasing-kauden päättyessä.