MAN - Vaihtoautot

(Kempower)

Sähköajoneuvojen pikalatausratkaisuja valmistavalle Kempowerille on myönnetty Eichrecht-sertifikaatti. Sertifikaatti on kehitetty lisäämään energian mittaamisen ja laskutuksen läpinäkyvyyttä sekä parantamaan kuluttajasuojaa.

Sertifikaatin myötä Kempower voi jatkossa tehdä yhteistyötä myös julkisen latauksen tarjoajien kanssa Saksassa ja Itävallassa. NMi:n myöntämä sertifikaatti kattaa Kempower Satellite -latausjärjestelmän (sisältäen Kempower Satelliten ja Power Unitin).

Saksan hallituksen tavoitteena on saada 15 miljoonaa täyssähköautoa liikenteeseen vuoteen 2030 mennessä. Kehitystä kuitenkin jarruttaa luotettavien latausratkaisujen puute, ja tämä onkin yksi suurimmista haasteista tavoitteen saavuttamiseksi. Vuoden 2022 lopulla hallitus esitteli suunnitelman, jonka avulla Saksaan olisi mahdollista asentaa miljoona latauspistettä vuoteen 2030 mennessä.

 – Eichrecht-sertifikaatti parantaa kuluttajansuojaa ja takaa läpinäkyvän sekä luotettavan latauskokemuksen. Sähköautoilijat voivat luottaa siihen, että he maksavat oikeasta määrästä ladattua energiaa, kun he lataavat latureillamme, sanoo Kempowerin markkinointijohtaja Jussi Vanhanen.

(Autotoday)