MAN - Vaihtoautot

Kempower on toimittanut ensimmäiset julkiset latausjärjestelmänsä Kleveen, Saksaan. Klevessä sijaitsevaa toimipaikkaa ylläpitää Kuster Energy. Jopa 400 kW:n kokonaisteholla ja neljällä Kempower-satelliitilla yhdellä liitäntäkaapelilla, sähköauton kuljettajat voivat ladata autonsa nopeasti ja jatkaa matkaansa.

Kempower on toiminut Saksassa useiden vuosien ajan ja tukenut maan linja-autovarikkojen ja kuorma-autoinfrastruktuurin sähköistämistä. Yhtiö on toimittanut myös DC-latausratkaisuja sähkökoneille, mm. Berliinin sähkösiivousautokantaan. Eichrecht-sertifioinnin onnistuneen hyväksynnän jälkeen loppukesällä 2023 Kempower pystyy nyt tarjoamaan lataustekniikkaa myös julkisille latausasemille.

"Tämä on jännittävä hetki meille. Eichrechtin sertifiointiprosessiin tekemämme kova työ tuottaa tulosta. Olemme iloisia, että voimme nyt tarjota ratkaisujamme laajemmalle asiakaskunnalle ja olemme iloisia ensimmäisestä julkisesta Kempower-latausasemasta Saksassa. Nyt tämän maan sähkökuljettajat voivat kokea käyttäjäystävälliset ja luotettavat ratkaisumme. Odotamme innolla tulevia projekteja”, kommentoi Kempowerin Keski-Euroopan aluekehitysjohtaja Philipp Oppolzer.