Scania-juhlakiertue

Cargoteciin kuuluva Kalmar on allekirjoittanut sopimuksen 41 Kalmar TL2 -terminaalitraktorin toimittamisesta SPT Services Sdn Bhd:lle Malesiaan. Tilaus on kirjattu Cargotecin vuoden 2018 viimeisen neljänneksen tilauskantaan, ja toimitus tapahtuu joulukuussa 2018.

SPT Services Sdn Bhd on Johor Port Berhardin täysin omistama tytäryhtiö. Kalmar toimittaa 41 Kalmar TL2 -terminaalitraktoria Pengerang Johorissa sijaitsevalle Solid Product Jettylle (SPJ). Puoliperävaunut liikuttavat säiliöitä Solid Product Jettyn  laiturialueen ja RAPID:in varastojen välillä ja auttavat petrokemian lopputuotteiden, kuten polymeerien, kuljettamisessa lähinnä vientimarkkinoille.

Kalmar TL2 -terminaalitraktorit tunnetaan monipuolisuudestaan ja korkeasta suoritustasostaan. Viime vuonna markkinoille tuotu, Kalmar Essential -sarjaan kuuluva Kalmar TL2 tarjoaa Kalmarin taattua korkeaa laatua ja luotettavuutta kustannustietoisille Aasian ja Tyynenmeren alueen asiakkaille. TL2 tuo asiakkaille ajan- ja rahansäästöä erityissuunnitellulla hydrauliikkajärjestelmällään, todistetusti kestävällä alustallaan, helppokäyttöisellä hytillään sekä alan parhailla huolto-ominaisuuksilla.