MAN - Vaihtoautot

Railgate Finland Oy:n toimitusjohtajaksi on 19.3.2024 nimitetty logistiikkainsinööri Joona Kaksonen. Hän aloittaa toimitusjohtajan tehtävässä 1.4.2024.

Joona Kaksosella on monipuolinen kokemus logistiikan kehittämistehtävistä. Hän siirtyy toimitusjohtajan tehtävään Kouvola Innovation Oy:n terminaalivalvojan roolista. Kaksonen on jo edellisessä tehtävässään ollut tiiviisti mukana Railgate Finlandin toiminnassa.

─ Toimitusjohtajan tehtävä on ainutlaatuinen mahdollisuus jatkaa jo aloitettua yhtiön kehitystyötä sekä parantaa logistiikan tehokkuutta ja kilpailukykyä terminaaleissamme. Haluan palvella uusia sekä logistiikka-alueellamme jo toimimia yrityksiä heidän tarpeissaan sekä tehdä työtä eri kuljetusmuotojen tehokkaan yhdistämisen edistämiseksi, Kaksonen kertoo.

─ Tarvitsimme toimitusjohtajan, joka pystyy luotsaamaan Railgate Finlandin jo tehdyn työn pohjalta vakaaseen tulevaisuuteen. On erinomaista, että osaava ja näkemyksellinen toimitusjohtaja löytyi yrityksen lähipiiristä, kertoo Railgate Finlandin hallituksen puheenjohtaja Pekka Korpivaara.

─ Voimme jatkaa luottaen siihen, että Railgate Finlandin johtaminen on oikeissa käsissä, Korpivaara jatkaa. 

Railgate Finland Oy hallinnoi satamayhtiön tavoin Kouvolassa maantie- ja rautatieliikenteen keskusterminaalia, joka tarjoaa uusia mahdollisuuksia kustannustehokkaaseen ja vastuulliseen logistiikkaan. Railgate Finland vuokraa RRT ja KCY terminaalien alueita ja tiloja, markkinoi terminaalialueita sekä hallinnoi, hoitaa ja kehittää terminaalien infrastruktuuria sekä turvallisuus- ja ympäristöratkaisuja yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

Railgate Finland Oy on Kouvolan kaupungin kehitysyhtiön Kouvola Innovation Oy:n tytäryhtiö.