MAN - Vaihtoautot

IVECO S-Way MY24 on voittanut himoitun iF DESIGN AWARD 2024 -palkinnon erittäin kilpailukykyisessä tuotesuunnitteluautot/ajoneuvot -kategoriassa.

iF International Forum Design GmbH perustettiin Saksassa vuonna 1953, joten se on maailman vanhin itsenäinen suunnitteluorganisaatio. Se isännöi yhtä maailman suurimmista ja tärkeimmistä suunnittelukilpailuista, ja sen palkinnot on tarkoitettu palkitsemaan muotoilun ja innovaatioiden huippuosaamista kaikilla aloilla.

Riippumaton 132 kansainvälisen suunnitteluasiantuntijan tuomaristo valitsi IVECO S-Wayn voittajaksi kilpaillessaan yli 11 000 ehdotuksen kanssa 72 maasta, joista jokainen toivoi saavansa tämän arvostetun laatumerkin.

Uudelleenprofiloitu ulkomuotoilu ja upouusi kojelauta ovat palkitun IVECO S-Way -projektin keskipisteitä, jotka on suunniteltu ja kehitetty IVECOn vahvan ajokokemukseen keskittymisen jälkeen.

Tämän lippulaiva-kuorma-auton välittömästi tunnistettava ensiluokkainen ulkosäleikkö on muodostettu useista elementeistä, jotka mahdollistavat laajan valikoiman mukautusvaihtoehtoja. Uuden IVECO-logon – saatavana kromi- tai mattapintaisena – rinnalla itse säleikkö on tilattavissa kahdeksalla eri tyylillä ja värivaihtoehdolla, mukaan lukien kiiltävä pinta, metalliset elementit tai jopa rungon väriset valinnat.

Täysin uusi mukautettava kojelauta syntyi UX-tutkimuksen tuloksena ja on jaettu kolmeen segmenttiin, jotka erotetaan materiaalien ja värien mukaan. Huipputekninen ja ammattimainen ajoalue maksimoi ajamisen nautinnon, kutsuva ja sujuvasti suunniteltu matkustajatila luo loungemaisen vaikutelman, kun taas ylimääräinen keskussäilytys lisää käytännöllisyyttä.

Merkittäviä sisätilojen parannuksia ovat muun muassa "automainen" ergonomia, jossa on parannettu istuma-asento, pienempi, pystysuorampi ohjauspyörä ja paljon leveämpi ohjauspyörän säätö.

Uusi S-Way, MY24 IVECO Way Range -sarjan raskaan liikenteen johtaja tieliikenteessä, ei ainoastaan ​​ylpeile katseenvangitsijana, vaan myös uusilla edistyneillä ominaisuuksilla, kuten tehokkaalla uudella xCursor 13 -moottorilla, parannetulla aerodynamiikalla, huippumodernilla GPS-ennakoivalla ajolla ja paremmalla mukavuudella. Uudet ominaisuudet ja palvelut on kehitetty parantamaan yrityksen tuottavuutta ja tekemään kuljettajan elämästä mukavampaa, turvallisempaa ja yhdistetympää, mikä kaikki tekee tästä IVECO Way-Range -sarjan tähän mennessä tehokkaimman.

Iveco Groupin teollisen muotoilun johtaja Marco Armigliato sanoi kunniaa kommentoiessaan: ”Olemme erittäin ylpeitä siitä, että uusi IVECO S-Way on palkittu iF DESIGN AWARD -palkinnolla. Mielestämme tämä kuorma-auto on mallin historian vaikuttavin IVECO S-Way, joka yhdistää vahvan estetiikan vaikuttavaan ergonomiaan. Koska saatavilla on entistä enemmän räätälöintivaihtoehtoja, asiakkaat voivat lisätä oman persoonallisuutensa tähän erittäin suorituskykyiseen ajoneuvoon."

(fleet TRANSPORT)