SuperMax – Valmiina töihin!

Rekkanäyttely, rekkatapahtuma, Iso-Syöte Truck Weekend
– Ajateltiin että hienoa, jos 40 autoa tulee meidän 0-budjetin Truck Weekendille, Teemu Kaijala sanoo.

Tuli 101 autoa. 91 komeaa kuorma-autoa ja 10 kauniisti maalattua vanipohjaista kaunotarta. Ruotsin Haaparannasta ja pohjoisimmasta Suomesta ja aina Koski tl:stä etelässä.

– Heinä-elokuun vaihteessa nousi mieleen ajatus truck-tapahtumasta pohjoisessa, kun yksi vastaava toisen jälkeen peruttiin koronan takia, ja kun ei täällä pohjoisessa ole koskaan ollut vastaavaa Iisalmea pohjoisempana. Tapahtumapaikaksi valittiin Iso-Syötteen hiihtokeskuksen komeat vaaramaisemat 55 km Pudasjärveltä koilliseen. Teemu Kaijala kertoo.

Teemu, puuautoilija Pudasjärvellä, oli tarttunut asiaan yhdessä työnkaverinsa Lauri Nyströmin sekä toisen puuautoilijan Pudasjärvellä, Mikko Hallikaisen kanssa. Kolmikko kertoi aikeestaan Facebookissa, ja ilmoittautumisia alkoi virrata sisään. Jokainen maksaa itse tulonsa ja paluumatkansa ja oleskelunsa. Kolmikko lupasi hoitaa jälkisiivouksen.

Iso-Syötteen Tunturihotellin kovia kokenut isäntä Juha Kuukasjärvi oli heti mukana tapahtuman järjestelyissä ja kannustamassa. Uusi entistä komeampi Tunturihotelli Iso-Syötteen vaaran huipulla on tuhoisan tulipalon jälkeen jo täydessä käytössä, vaikka viimeistelyjä vielä tehdään joka puolella. Koko pienen Syötekylän innostuksesta uuteen tapahtumaan ei voinut erehtyä. Vain yksi inisiä löytyi - ala-aseman uuden hotellin isäntä valitti kaupunginjohtajalle äänistä.