MAN - Vaihtoautot

Hyundai Motor Finland alkaa tarjota uutta yritysleasingpalvelua.

– Hyundai on nykyisessä markkinatilanteessa hyvässä asemassa, sillä mallistomme vastaa todella hyvin sähköisten voimalinjojen ja ladattavien autojen kysyntään yritysten autotarpeissa. Laadukas ja teknologisesti edistynyt mallistomme tarjoaa moneen erilaiseen liikkumistarpeeseen sopivan ratkaisun. Hyundain automallit ovat tunnetusti myös markkinoiden pienikulutuksisimpia, kertoo Hyundai Motor Finlandin toimitusjohtaja Esa Kurikka.

Hyundain kumppanina Suomessa yritysleasingpalvelun tarjoaa Arval Oy.

– Arvalilla on yli 30 vuoden kansainvälinen kokemus leasingalalta, ja muualla maailmassa Hyundai ja Arval ovat vieneet asiakkaille jo kymmeniä tuhansia autoja. Olemme iloisia voidessamme liittyä muiden Euroopan maiden joukkoon, joissa Hyundai ja Arval ovat tehneet pitkään ja menestyksekkäästi yhteistyötä. Odotukset Hyundain menestyksestä myös Suomessa yritysleasingautona ovatkin siis korkealla, kertoo Teemu Tetri, Arval Oy:n Head of Retail.

– Tarjoamme jatkossa yksinoikeudella Hyundai Yritysleasing -huoltoleasingia, joka on saatavilla Suomessa valtuutetuilta Hyundai-jälleenmyyjiltä. Hyundai Yritysleasing on helppo ja huoleton tapa hankkia uusi Hyundai yrityksen käyttöön, Tetri jatkaa.

Hyundai Yritysleasingin vuokra säilyy samana koko sopimuskauden ajan riippumatta auton jäännösarvosta tai huoltojen, renkaiden tai korjausten kustannuksista, mutta myös joustavuutta on tarjolla, mikäli kilometrit alittuvat tai ylittyvät. Kulut ovat näin helposti ennakoitavissa ja budjetoitavissa, ja yritys välttää ikävät yllätykset.

Kattava leasingpalvelu myös säästää yrityksen ajankäytössä. Hyundai Yritysleasing sisältää esimerkiksi rahoituksen, määräaikaishuollot ja mahdollisten teknisten vikojen korjaukset, renkaat ja niiden vaihdot ja säilytyksen, ympäri vuorokauden palvelevan tiepalvelun, katsastukset sekä online-raportointipalvelut. Myös vakuutukset, huollon sijaisauto, bensakortit tai latausratkaisut sekä ajoneuvoveron läpilaskutus on mahdollista liittää sopimukseen.

– Arval oli meille luonteva valinta yhteistyökumppaniksi yritysleasingpalveluun. Heillä on vakuuttava ja kattava kokemus sekä leasingtuotteista että merkistämme kansainvälisesti, iloitsee Kurikka.

– Yritysleasing mahdollistaa esimerkiksi riskittömän tavan siirtyä pienempipäästöisiin autoihin. Palvelu tarjoaa helppoutta, riskittömyyttä ja joustavuutta. Pystymme tarjoamaan nyt erittäin kilpailukykyisen yritysleasingtuotteen asiakkaillemme. Yritysautoiksi on toistaiseksi mennyt eniten IONIQ 5 -täyssähköautoa sekä Tucsonia sekä hybridinä että ladattavana hybridinä, mutta mallistomme vastaa erinomaisesti monenlaisiin tarpeisiin ja autoja on saatavilla nopeaan toimitukseen, kertoo Hyundai Motor Finlandin yritysmyyntipäällikkö Riina Harjunpää.

Hyundai Yritysleasing on myynnissä Suomen valtuutetuilla Hyundai-jälleenmyyjillä. Lisätietoja palvelusta ja tarjouslaskelman saa Hyundai-automyyjältä.