MAN - Vaihtoautot

Maailman johtava nestekuljetusratkaisujen tarjoaja HOYER uudistaa kalustonsa 165 DAF XG 480 4x2 -vetoautolla. Tulevien kuukausien aikana toimitettavia kuorma-autoja käytetään ympäri Eurooppaa. Kaikissa ajoneuvoissa on DAFin täysi valikoima uusimpia kuljettajaa avustavia järjestelmiä (ADAS).

Vuonna 1946 Saksan Hampurissa perustettu HOYER toimii kaikissa maanosissa ja on tällä hetkellä maailman markkinajohtaja nestemäisten tuotteiden logistiikkaratkaisuissa. Yritys tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja asiakkaille eri toimialoilla, kuten kaasu-, elintarvike-, mineraaliöljy- ja kemianteollisuudessa. HOYERilla on toimipaikkoja yli 100 maassa, ja maantiekuljetukseen yrityksellä on käytössä yli 1 200 kuorma-autoa ja yli 1 700 puoliperävaunua kattava kalusto, josta suuri osa on DAFin tuotantoa.

”Turvallinen ja kestävän kehityksen mukainen kuorma-auto”
Uudet vetoautot sijoitetaan Saksaan, Alankomaihin ja Puolaan, mutta niillä ajetaan ympäri Eurooppaa. HOYER Groupin Euroopan talousalueen kalustonhallinnasta vastaava Rudolf Schumacher on iloinen, että yritys on osittain korvaamassa kalustoaan tehokkailla ja palkituilla DAF XG -ajoneuvoilla.
”Näissä luotettavissa kuorma-autoissa on uusimmat huippuluokan turvajärjestelmät, ja lisäksi ne tarjoavat kuljettajillemme ylellisen ja mukavan ajokokemuksen. Ajoneuvot käyvät myös HVO-biopolttoaineella, mikä tukee pyrkimystämme edistää kestävämpää tulevaisuutta, sillä me HOYERilla haluamme pitää huolta tulevista sukupolvista. HVO-polttoaineella ajaminen vähentää koko polttoaineketjun hiilidioksidipäästöjä jopa 90 %. Uuden DAF-kuorma-autosarjan ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme HOYERille tunnusomaista ensiluokkaista palvelua.”

”Paras asiakaspalvelu”
”DAF on jo vuosien ajan ollut HOYERin ensisijainen toimittaja. Meille on kunnia, että tämä maailman johtava laadukkaiden kuljetusratkaisujen tarjoaja on valinnut DAF XG -sarjan varmistaakseen ajantasaiset toimitukset asiakkailleen”, sanoo DAF Trucksin markkinointi- ja myyntijohtaja ja hallituksen jäsen Bart Bosmans. ”Tarjoamme markkinoiden tehokkaimmat, turvallisimmat ja mukavimmat kuorma-autot, ja haluamme myös tarjota parasta mahdollista asiakaspalvelua. Olemme iloisia, että HOYER on huomannut sen.”