MAN - Vaihtoautot

Cargoteciin kuuluva Hiab on saanut suuren, lähes 7,3 miljoonan euron WALTCO-takalaitanostintilauksen kansalliselta jälleenmyyjältä Yhdysvalloista. Tilaus saatiin ensimmäisellä vuosineljänneksellä, mikä vaikutti Cargotecin vuoden 2024 ensimmäisen neljänneksen tilauskantaan, ja suurin osa laitteista toimitetaan vuoden 2024 ensimmäisen puoliskon aikana. 

WALTCOn pitkäaikaisella asiakkaalla on useita tuhansia myymälöitä eri puolilla Yhdysvaltoja. Korivalmistajat ja alkuperäiset laitevalmistajat asentavat tilatut takalaitanostimet perävaunuihin ennen asiakkaalle toimittamista. Perävaunuja käytetään vähittäismyyntituotteiden toimittamiseen myymälöihin. 

Helppokäyttöisyyttä ja lisää turvaominaisuuksia
Tilatut takalaitanostimet ovat erittäin laadukkaita raskaita WALTCO WDV ‑kiskonostimia, jotka ovat helppokäyttöisiä ja lähes huoltovapaita. Lava on kätevästi takaoven päällä matkan aikana, ja se voidaan laskea pois tieltä laiturilta lastaamisen helpottamiseksi. WALTCO WDV ‑kiskonostimiin on lisätty turvaominaisuuksia, kuten lavan varoitusvalot, jotka vilkkuvat automaattisesti, kun tasoluukku on toiminnassa, ja siinä on liukastumista ehkäisevä alusta. 

”Tämän suuren tilauksen toimittaminen arvostetulle, pitkäaikaiselle asiakkaalle on meille suuri ilo. Se osoittaa, että toimitamme laadukkaita, luotettavia ja turvallisia tuotteita, joiden tukena on markkinoiden johtava tekninen tuki ja osien saatavuus kaikissa osavaltioissa. WDV-kiskonostimet kootaan Ohion tuotantolaitoksellamme, ja ne voidaan toimittaa lyhyillä toimitusajoilla asiakkaidemme vaatimusten täyttämiseksi”, kertoo James Peck, Director, Business Line Tail Lifts, Hiab.