MAN - Vaihtoautot

Cargoteciin kuuluva Hiab on saanut suuren, lähes 4 miljoonan euron WALTCO-takalaitanostintilauksen kansalliselta jälleenmyyjältä Yhdysvalloista. Tilatut takalaitanostimet ovat erittäin laadukkaita raskaita WALTCO WDV -takalaitanostimia, joiden suunnittelussa korostuu helppokäyttöisyys, luotettavuus ja vähäinen huoltotarve. Tilaus on kirjattu Cargotecin vuoden 2022 viimeisen neljänneksen tilauskantaan, ja toimitukset tehdään vuoden 2023 aikana. 

Asiakkaalla on 25 jakelukeskusta eri puolilla Yhdysvaltoja ja vähittäiskauppoja 47 osavaltiossa. Yrityksestä tuli WALTCO-asiakas kahdeksantoista vuotta sitten sen ottaessa takalaitanostimet ensimmäistä kertaa käyttöön ajoneuvoissaan.

”WALTCO on toimittanut tälle asiakkaalle turvallista, tehokasta ja luotettavaa suorituskykyä koko Yhdysvallat kattavan huoltoverkoston tukemana lähes kahdenkymmenen vuoden ajan. Tuntuu hyvältä saada tästä tunnustusta, ja odotamme innolla liikesuhteemme kehittymistä edelleen tämän uuden suuren tilauksen myötä”, sanoo Martin Saint, Vice President, Sales & Product Management, Tail Lifts, Hiab. 

Innovatiivisen rakenteensa ansiosta WALTCO WDV -takalaitanostin on helppokäyttöinen ja lähes huoltovapaa. Laitteen hydraulipiiri ja automaattinen itsetasausjärjestelmä edistävät sen luotettavaa suorituskykyä, ja niiden ansiosta kuorma pysyy vakaana, kapasiteetista ei tarvitse tinkiä ja nostoalusta nousee kuorma-auton lavan suuntaisesti myös epätasaisilla tienpinnoilla. WDV mahdollistaa entistä turvallisemman käytön, sillä nostoalustassa on poimutettu luistamaton alumiinipinta sekä varoitusvalot, jotka vilkkuvat automaattisesti takalaitanostimen ollessa toiminnassa.

WALTCO WDV -takalaitanostimia on saatavana noin 1 600, 2 000, 2 500 ja 3 000 kilon nostokapasiteeteilla.