Scania-juhlakiertue

Delta Auto Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty yhtiön talousjohtaja Helena Sauramo, KTM, 37. Hän ottaa toimitusjohtajan tehtävän vastaan yhtiön nykyisen toimitusjohtajan Pekka Ryynälän jäädessä eläkkeelle. Siirtymävaiheessa Ryynälä jatkaa yhtiössä hallituksen neuvonantajana alkuvuoden ajan.

- Delta-konserni on viime vuosina käynyt läpi menestyksekkään rakennemuutoksen. Pekka Ryynälä on tehnyt erinomaista työtä erityisesti palveluverkostomme kehittämisessä. Kiitämme häntä lämpimästi ja toivotamme hänelle erinomaisia, hyvin ansaittuja eläkepäiviä, sanoo yhtiön hallituksen puheenjohtaja Pekka Pättiniemi.

Uuden toimitusjohtajan kanssa Delta Auto Oy keskittyy asiakaskeskeisen kulttuurin vahvistamiseen ja monikanavaiseen asiakaspalveluun.

- Panostamme voimakkaasti asiakaskeskeisyyteen ja -tyytyväisyyteen. Tärkeä osa tätä työtä on digitaalisen asiakaspolun kehittäminen. Onnistuaksemme meidän tulee kyetä luomaan poikkeuksellisen hyvä työilmapiiri. Tämä kehityssuunta antaa työllemme merkityksen asiakkaiden luottokumppanina, Sauramo sanoo.

Helena Sauramo on ollut Delta-konsernin palveluksessa maahantuonnin ja vähittäiskaupan eri tehtävissä vuodesta 2010.

- Delta Auto jää hyvin käsiin. On hienoa, että uusi johtaja nousee yhtiön omista riveistä. Olimme hallituksen kanssa yhtä mieltä siitä, että Helena on oikea ihminen jatkamaan yhtiön kehitystarinaa yhdessä loistavan henkilöstömme kanssa, sanoo Pekka Ryynälä.