MAN - Nopeaan toimitukseen

Havila Voyages saa vahvaa tukea matkustajilta, jotka haluavat matkustaa moderneimmilla ja ympäristöystävällisimmillä aluksilla, jotka ovat koskaan kulkeneet historiallisella Bergenin ja Kirkenesin välisellä rannikkoreitillä. Irlannin korkeimman oikeuden päätöksen jälkeen yhtiö odottaa Irlannin keskuspankilta voimassa olevaa lupaa vapauttaa alkuperäisen leasingyhtiön Havila Polarisissa ja Havila Polluxissa olevat vakuudet.

Yrityksen kohtaamista haasteista huolimatta Havila Voyages on tyytyväinen, että Norjan rannikon uudet laivat ovat ottaneet markkinoilla hyvän vastaanoton. Vuodelle 2023 odotetusta kapasiteetista on jo varattu yli 50 %, mikä on nykyisen budjetin yläpuolella.

– Nämä ovat meille erittäin hyviä ja positiivisia lukuja. Olemme iloisia siitä, että tuotteemme kohtaan on paljon uteliaisuutta ja ymmärrystä, että olemme kohdanneet haasteita, joihin emme voi vaikuttaa. Kokemuksemme on, että monet vieraamme haluavat matkustaa upouusilla ja moderneilla laivoilla, jotka antavat historiallisen rantareitin ympärille elämykselle uuden ulottuvuuden. Uskomme, että suurten hyttien, korkean mukavuuden ja ainutlaatuisen ruokakonseptin yhdistelmä osuu markkinoille hyvin”, sanoo toimitusjohtaja Bent Martini.