MAN - Vaihtoautot

Hankook Tire Europe on nimittänyt Guy Heywoodin uudeksi markkinointi- ja strategiajohtajaksi kuorma-autojen ja bussien renkaiden (TBR) toimialalle Euroopassa. Syntyjään brittiläisellä johtajalla on takanaan kaksikymmenvuotinen kokemus rengasteollisuusalan johtotehtävistä, ja viimeksi hän on toiminut kaupallisena johtajana kuorma-autojen, bussien ja rengaspalveluiden toimialalla Pohjois-Euroopassa vastaten Iso-Britanniasta ja Irlannista. Heywoodin edeltäjä Seok-Yun Kim siirtyy Hankookin toimiston toimitusjohtajaksi Jeddaan, Saudi-Arabiaan.

Hankook on ilmoittanut tavoitteekseen vahvistaa tulevina vuosina kuorma-autojen ja bussien renkaidensa asemaa ja arvostusta premium-tuotteina. Uutta strategista suuntautumista tällä markkinointialalla ohjataan ja toteutetaan Hankookin nykyisten 13 tytäryrityksen voimin Euroopan laajuisesti.

- Haluan hyödyntää kokemustani yhdessä tiimini kanssa, jotta voimme merkittävästi vahvistaa Hankookin asemaa premium-tuotemerkkinä kuorma-autojen ja bussien renkaiden toimialalla. Odotan mielenkiinnolla jännittäviä tehtäviä ja olen vakuuttunut, että suoriudumme haasteistamme erinomaisesti, vahvistaa Guy Heywood.