MAN - Vaihtoautot

Hakonen tuo markkinoille kuluttajille suunnatun kuljetus- ja kantopalvelun, joka on helppo ja nopea tapa tilata isojen, tilaa vievien ja hankalasti käsiteltävien tuotteiden kuljetuspalveluita.

Hakosen uusi Circular -palvelu (kiertotalous) on suunnattu erityisesti viime vuosina nopeasti suosiotaan kasvattaneiden nettikirpputorien myyjille ja ostajille sekä vertaiskauppaporttaaleille.

Circular -palvelu ratkaisee kuluttajien haasteet isojen ja vaikeasti käsiteltävien tavaroiden kuljettamisessa ja kantamisessa. Hakonen Solutions Oy:n toimitusjohtaja Juha Wallin kuvaa 15. elokuuta markkinoille lanseerattavaa palvelua kuluttajalle helpoksi ja vaivattomaksi käyttää. Palvelu on tilattavissa verkosta ja hinnoittelu sekä aikataulut näkyvät kuluttajalle yhdellä klikkauksella. Hakonen noutaa ja jakaa perille asti kuluttajien kalusteita ja tuotteita, joissa hän tarvitsee kuljetus- ja kantoapua.

Circular-palvelu on saatavissa Hakosen verkkokaupasta. Ensivaiheessa palvelu on käytössä pääkaupunkiseudulla ja laajenee loppuvuoden aikana kaikkialle Suomeen. Lisäksi myöhemmin kuluttajapalvelua tullaan laajentamaan mm. kodinkalusteiden ja laitteiden kierrätykseen.

Palvelu on käytettävissä myös tori.fi -sivustolla, jossa kuluttaja voi tulevaisuudessa myydä tai ostaa huonekalunsa tai muun ison ja hankalasti käsiteltävän tuotteensa kuljetettuna.