MAN - Vaihtoautot

Euro NCAP on antanut täysin uudelle Ford Transit Connect 1,2 -pakettiautolle Platinum Award -palkinnon puolueettomissa turvallisuusteisteissään.

Palkinto on paras, joka on mahdollista saada ja se saavutettiin Euro NCAPin viimeisimpien, tiukkojen standardien mukaan tehdyissä turvallisuustesteissä.

Transit Connectin palkinnon myötä Ford Prolla on nyt kolme korkeimman palkinnon saanutta pakettiautoa uusimman sukupolven Transit-perheessä. Uusi Transit Custom 2,3 ja Transit Courier 2,4ovat jo aiemmin saaneet turvallisuudesta platinaa Euro NCAPin uusimpien 2024 standardien perusteella.

“Tiedämme, että monet asiakkaistamme viettävät pitkiä päiviä tien päällä ja kuljettavat usein raskaita kuormia, mikä tekee turvallisuudesta yhden yritysten suurimmista huolenaiheista. Viimeisimmät Euro NCAP -tulokset osoittavat, että yritykset voivat luottaa Ford Pron auttavan heitä huolehtimaan sekä kuljettajien että kuormien turvallisuudesta,” sanoo Hans Schep, General Manager, Ford Pro, Eurooppa.

Ford Pron tuki yritysten turvallisempaan ja tehokkaampaan toimintaan ei rajoitu pelkästään kuljettajaa avustaviin järjestelmiin. Ford Pron yhdistettyjen palveluiden avulla yritykset voivat muun muassa seurata kalustonsa kuntoa ja hoitaa pienemmät viat kuntoon hyvissä ajoin.

 

# # #

 

1 Ford Transit Connect CO2-päästöt 127-175 g/km WLTP, polttoaineen kulutus 4,8-7,7 l/100 km WLTP.

2 WLTP-päästömittauksessa ilmoitettava polttoaineen/energian kulutus, CO2-päästöt ja sähkökäyttöinen toimintasäde määritellään Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksessa (EY) 715/2007 ja komission asetuksessa (EU) 2017/1151 sekä niiden viimeisimmissä lisäyksissä ilmoitettujen teknisten vaatimusten ja tietojen mukaisesti. Sovellettava vakiotestausmenetelmä mahdollistaa vertailun eri ajoneuvotyyppien ja eri valmistajien välillä. Päästö- ja kulutuslukemat voivat vaihdella eri markkinoilla tarjottavien mallien kesken.

3 Ford Transit Custom CO2-päästöt 178-296 g/km WLTP, polttoaineen kulutus 6,8-11,3 l/100 km WLTP.

4 Ford Transit Courier CO2-päästöt 137-202 g/km WLTP, polttoaineen kulutus 5,2-7,7 l/100 km WLTP.

5 Kuljettajaa avustavat teknologiat ovat lisäominaisuuksia. Kuljettajalla on vastuu liikenteen huomioimisesta, tilannearvioinnista ja ajoneuvon hallinnasta.