MAN - Vaihtoautot

Ford tuo mallistoonsa monipuolisen Ranger Ladattavan Hybridin, jossa yhdistyvät sähköinen ajokyky ja luotettavat ominaisuudet sekä työhön että vapaa-aikaan.

Ranger Ladattavan Hybridin (PHEV) tuotanto alkaa loppuvuodesta 2024 ja ensimmäiset autot toimitetaan asiakkaille vuoden 2025 alussa. Uusi malli on merkittävä askel Fordin suunnitelmissa tarjota täysi valikoima voimansiirtovaihtoehtoja keskikokoisten avolava-autojen segmentissä.

Ranger Ladattavassa Hybridissä on myös käytettävissä Ford Pron tarjoamia asiakkaita hyödyttäviä ratkaisuja, mikä auttaa asiakkaita siirtymään sähköistettyihin ajoneuvoihin ja yrityksiä menestymään liiketoiminnassaan.

"Ranger Ladattava Hybridi auttaa asiakkaita heidän siirtyessään kohti sähköistettyä tulevaisuutta. Samalla Ranger pysyy innovaatioiden ja johtajuuden kärjessä keskikokoisten avolava-autojen segmentissä", sanoo Hans Schep. General Manager, Ford Pro, Eurooppa.

Ranger Ladattava Hybridi tarjoaa enemmän vääntöä kuin mikään muu Ranger-malli yhdistämällä 2,3-litraisen Ford EcoBoost-bensiinimoottorin, sähkömoottorin ja ladattavan akun –mikä mahdollistaa lisäksi yli 45 kilometrin sähköisen toimintamatkan.1Kyky ajaa puhtaasti sähköllä avaa uusia mahdollisuuksia yritysten omistajille erityisesti vain vähäpäästöisille autoille sallituilla alueilla, joita on yhä useammassa kaupungissa.

Ranger Ladattavan Hybridin suurin jarrullinen vetopaino on 3 500 kg. 2

Ranger Ladattavaan Hybridiin on saatavana Ford Pro Power Onboard virran ulosotto, jonka avulla on mahdollista käyttää sähkötyökalujaan ja laitteitaan työmaalla tai leiriytyessään syrjäisillä alueilla. Järjestelmän pistorasiat on sijoitettu sekä tavaratilaan että matkustamoon. Tämän ansiosta meluisat, tilaa vievät ja raskaat generaattorit voi jättää kotiin, jolloin tavaratilaan jää enemmän tilaa muille varusteille ja laitteille. 3

Tarvittaessa käytettävissä olevan sähkön lisäksi Ranger Ladattavassa Hybridissä on sähköautoajotilat (EV-mode), 4 joiden avulla asiakkaat voivat itse päättää, miten ja milloin he käyttävät sähkömoottorin akkuvirtaa.

Ranger Ladattava Hybridi on nelivetoinen ja siinä on Rangerin tunnetusti erinomaiset off-road-ominaisuudet, 5 valittavissa olevat ajotilat sekä edistyneitä turvallisuutta ja kuljettajaa avustavia ominaisuuksia. 4

"Asiakkaamme haluavat sähköistettyjä ajoneuvoja, jotka tarjoavat vahvaa suorituskykyä ja edulliset omistuskustannukset tinkimättä siitä, mitä he rakastavat pick-upissaan", Schep jatkaa. "Ranger Ladattava Hybridi on paras ratkaisu työhön, vapaa-aikaan ja perheautoiluun – se tarjoaa asiakkaille päästötöntä sähköistä ajoa lyhyillä matkoilla tai hybridisuorituskykyä, joka tarjoaa uskomattomat maastoajo-ominaisuudet, kantavuutta ja hinausmahdollisuudet. Ja Ranger-asiakkaat voivat nyt saada ensimmäistä kertaa autosta virtaa ulos Pro Power Onboardin avulla.”

1. Viralliset WLTP-mittaustavan mukaisesti mitatut toimintamatka, polttoaineen kulutus ja CO2-päästöt julkaistaan lähempänä myynnin aloitusta. Sähköinen tavoitetoimintamatka on yli 45 kilometriä, ja sen voi saavuttaa täyteen ladatulla akulla – riippuen kyseessä olevasta mallista ja akusta. Todelliseen toimintamatkaan vaikuttavat useat tekijät, esimerkiksi sääolosuhteet, ajotapa, reittiprofiili, ajoneuvon kunto sekä litiumioniakun kunto ja ikä.

WLTP-päästömittauksessa ilmoitettava polttoaineen/energian kulutus, CO2-päästöt ja sähkökäyttöinen toimintasäde määritellään Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksessa (EY) 715/2007 ja komission asetuksessa (EU) 2017/1151 sekä niiden viimeisimmissä lisäyksissä ilmoitettujen teknisten vaatimusten ja tietojen mukaisesti. Sovellettava vakiotestausmenetelmä mahdollistaa vertailun eri ajoneuvotyyppien ja eri valmistajien välillä

2. Maksimivetopaino vaihtelee ja siihen vaikuttavat kuorma, auton malli, lisävarusteet ja matkustajamäärä.

3. Maksimikantavuus vaihtelee ja perustuu auton varusteisiin ja malliin. Kyseisen ajoneuvon kantavuus on merkitty ovenpielessä olevassa tarrassa.

4. Kuljettajaa avustavat teknologiat ovat lisäominaisuuksia. Kuljettajalla on vastuu liikenteen huomioimisesta, tilannearvioinnista ja ajoneuvon hallinnasta.

5. Tutustu Omistajan käsikirjaan aina ennen off-road-ajoa. Varmista, että tunnet maaston ja kuinka vaikea se on sekä käytä soveltuvia turvavarusteita.