MAN - Vaihtoautot

Finnlinesin Finnfellow-alus aloitti tänään liikenteen Ruotsin Malmöstä Puolan Świnoujścien satamaan. Finnfellow liikennöi päivittäin kumpaankin satamaan, aamulähdöt  Malmöstä, iltalähdöt Świnoujścien satamasta.

“Olemme valmistelleet uuden reitin avaamista jo jonkin aikaa ja on hienoa, kun Finnfellow viimein aloitti liikenteen Świnoujścien satamaan. Tämä on meille merkittävä tilaisuus laajentaa palveluitamme, ja hyödyntämällä asiantuntemustamme ja valmiuksiamme voimme edistää ro-pax-palveluja eteläisen Itämeren alueella”, sanoo Finnlinesin linjajohtaja Antonio Raimo.

 Juuri avattu uusi reitti on Finnlinesin toinen yhteys Puolaan, sillä Suomen ja Puolan välillä on liikennöity menestyksekkäästi lähes 30 vuotta. Finnlines pyrkii edelleen laajentamaan reittiverkostoaan ja yhdistää näillä tärkeillä markkinoilla nyt Puolan Länsi-Pommerin alueen ja Malmön, Ruotsin kolmanneksi suurimman kaupungin. Malmöstä on hyvät yhteydet muualle Ruotsiin sekä Tanskaan. Finnlines on liikennöinyt Malmöstä päivittäin Saksan Travemündeen vuodesta 2002 lähtien.

 ”Uuden ropax-liikenteen käynnistäminen Malmön ja Świnoujścien välillä turvaa tärkeän kauppareitin eteläisellä Itämeren alueella ja vahvistaa asemaamme. Odotamme, että sekä rahtimäärät että matkustajamäärät kasvavat edelleen voimakkaasti”, toteaa Finnlinesin toimitusjohtaja Tom Pippingsköld.

 Aikataulu, lähdöt päivittäin

Lähtö                                    

Malmö 10:15 -> Świnoujście 19:00
Świnoujście 21:30 -> Malmö 06:30

Finnfellow, laivatietoja

- Laivatyyppi: rahti-matkustajalaiva (ro-pax)
- Rakennusvuosi: 2000
- Pituus: 188.3 m
- DWT: 7 267
- GT: 33724
- Kaistametrit: 3 099
- Suurin sallittu matkustajamäärä: 440