MAN - Vaihtoautot

Finn-Elox Oy on ostanut 10.4.2024 Voitelukeskus Tonttila Oy Ltd:n liiketoiminnan. Liiketoimintakaupan myötä Voitelukeskus Oy:n ammattilaisille tarkoitettujen öljytuotteiden ja -suodattimien maahantuontia, myyntiä ja markkinointia jatketaan vanhaan tuttuun tapaan.

Liiketoimintakauppa täydentää International Chem Oy -konserniin kuuluvan Finn-Elox Oy:n tuotevalikoimaa sen keskeisillä toimialoilla ja mahdollistaa liiketoiminnan erittäin voimakkaan laajentamisen ja tuotevalikoiman täydentämisen uusille- ja vanhoille asiakassektoreille. Liiketoimintakaupassa Voitelukeskus Oy:n kaikki toiminnot siirtyvät Finn-Elox Oy:lle ja tulee palvelemaan jatkossa asiakkaita yhteisissä ja uudistetuissa toimitiloissa Pirkkalassa ja Vantaalla. Lempäälän Tuotantolaitos muuttaa Voitelukeskus Oy:n toimitiloihin Pirkkalaan kesän 2024 aikana.

Laaja remontti myymälään käynnistyy heti ja tuotantolaitoksen rakentamisen nykyisiin tiloihin aloitetaan. Pirkkalan sijainti, nykyisten kiinteistöjen koko ja tonttikokonaisuus antaa yrityksen kasvutarinaan juuri oikeat asetelmat.

Voitelukeskus Oy ja Tonttila Group Oy on toiminut yli 45 vuoden ajan itsenäisenä yrityksenä menestyksekkäästi maahantuomalla öljy- ja suodatintuotteita. Olemme etsineet liiketoimintaammeliiketoimintaamme täydentävää osa-aluetta ja tällä liiketoiminta- ja kiinteistökaupan kokonaisuudella olemme vahva toimittaja kaikkiin toimialoihin ja kaikissa tuoteryhmissä", toteaa International Chem Oy, Finn-Elox Oy ja Hitech Europe Oy:n toimitusjohtajana toimiva Jussi-Pekka Martikainen.