MAN - Vaihtoautot

Fiat Professionalin hyötyajoneuvomallisto uudistuu kauttaaltaan. Jokainen mallisarja Doblosta ja Ducatoon saa uuden ilmeen, selkeästi aiempaa kattavamman varustelun ja päivitetyt tai täysin uudet täyssähköiset voimalinjat. Uusi mallisto on nyt saanut Suomen hinnat.

Ducato myös täyssähkömallina

Ducatosta on saatavilla uniikki lyhyt ja korkea L2H2-versio. Malli päivittyy nyt reilusti tarjoten nykyaikaisia turvavarusteita, ajoavustimia ja merkittäviä uudistuksia voimalinjoihin.

Ducaton hinnat alkavat 39 380 eurosta varustettuna MultiJet 120 -dieselmoottorilla, manuaalivaihteisena ja L2H1-korilla.

Uutuutena Ducaton saa jatkossa myös automaattivaihteisena, tämän mallin hinta alkaa 46 107 eurosta.

Uuden täyssähköinen e-Ducaton voimalinja on täysin uusi ja kehitetty konsernin sisällä. Mallin suorituskyky ja toimintamatka ovat tätä päivää. Tehoa e-Ducatossa on 200 kW/270 hv ja suurin vääntömomentti 410 Nm. Peräti 110 kWh:n akuston avulla uusi e-Ducato kulkee jopa 370 km yhdellä latauksella (WLTP). Sähköisen Ducaton hinnat alkavat 70 390 eurosta L3H2-korisena.

Uusi tonniluokan Scudo alkaen alle 40 000 euroa

Tonniluokan Scudon vakiovarustelu on parantunut niin ajoavustimien kuin mukavuudenkin osalta.

Scudosta on saatavilla kaksi eri koripituutta.

Voimalinjavalikoima on myös kattava tarjoten MultiJet 145 -dieselmoottorin yhteyteen niin manuaali- kuin automaattiversiot, mallin hinnat alkavat 39 392 eurosta.

Täyssähköinen e-Scudo starttaa puolestaan 55 390 eurosta.

e-Doblò Van vain täyssähköisenä

Uusi e-Doblò Van nauttii täysin uudesta sähköisestä voimalinjasta, jonka myötä mallin sähköinen toimintamatka on kasvanut 330 kilometriin.

Doblò on tarjolla vain täyssähköisenä versiona ja kahtena eri koripituudella.

Mallissa on vakiona mm. 11 kW:n sisäinen laturi, lämpöpumppu ja automaattinen kaksialueilmastointi. Mallin hinnat alkavat 41 390 eurosta.

Uudistuneet Fiat Professional -hyötyajoneuvot saapuvat Suomeen Q2/24 aikana.