MAN - Vaihtoautot

Fiatin Scudo aloittaa uuden mallivuoden uudistetulla etuoptiikalla ja uusilla LED-ajovaloilla. Kuva: Fiat

Fiat Scudo-pienpakettiautojen sarjaa on joiltain osin modernisoitu mallivuodelle 2024. Innovaatioita ovat visuaalisesti uudistettu etuosa uusilla LED-ajovaloilla. Vakiovarusteita täydennettiin kaukovaloilla, kaistanpito-, huomio- ja hätäjarrutusavustimilla sekä törmäysvaroittimella ja nopeusnäytöllä. Mukautuva vakionopeudensäädin on saatavana lisävarusteena.

Uusi Scudo tarjoaa tasapohjaisen ohjauspyörän lämmitysvaihtoehdolla. (Kuva: Fiat)

Scudo tarjoaa jälleen vakiona digitaalisen sisäpeilin, jonka tarkoituksena on antaa kahden takakameran kautta parempi kuva takana olevasta liikennealueesta. Sisällä on suurempia hyllyjä ja mukitelineitä sekä induktiivinen latausteline älypuhelimille. Uutta on myös pohjasta litistetty ja lämmitettävä ohjauspyörä.

Ainakin Saksassa dieselversiota on saatavana kolmella suoritustasolla: 88 kW/120 hv, 106 kW/144 hv ja 130 kW/177 hv. Vaihtoehtoisesti tarjolla on E-Scudo 100 kW/136 hv sähkövoimalla. Valittavana on kaksi akkumuotoa, joiden teho on 50 tai 75 kWh 224 tai 351 kilometrin etäisyydelle.

Molemmissa ajoversioissa pakettiauto ja Multicab ovat saatavilla kahdella pituudella sekä korialustalla. Scudon pohjalta voidaan saavuttaa jopa 6 600 litran lastaustilat, 1,4 tonnin lastauskuormat ja jopa neljän metrin pituiset lastaustilat.