MAN - Vaihtoautot

Uudet maakuljetustuotteet ja päivitetty verkosto yhdistävät DB Schenkerin 430 toimipistettä 38 Euroopan maassa. Tämän ansiosta toimitusajat nopeutuvat huomattavasti Euroopan merkittävimpien talouskeskusten välillä, jopa 24 tuntiin. Uusi suorituskykyinen tuote sisältää palvelutakuun.

Nyt kaikki Euroopan talouskeskukset on kytketty toisiinsa päivittäisillä yhteyksillä. Tämä mahdollistaa lähetysten nopeamman jakelun ja parantaa näin eurooppalaisten yritysten tuotannon joustavuutta. Asiakkaat voivat myös valita kahdesta helposta tuotevaihtoehdosta (DB SCHENKERsystem ja DB SCHENKERsystem premium), jotka on yhtenäistetty koko Euroopassa.

-DB SCHENKERsystem on paras ratkaisu silloin, kun yritykset haluavat lähetyksensä perille nopeasti ja luotettavasti kaikkialla Euroopassa, sanoo Christian Drenthen, DB Schenkerin maakuljetuksista vastaava johtaja. "Jos tärkeintä on nopeus, DB SCHENKERsystem premium on uusi ratkaisumme eurooppalaisille yrityksille. Sillä asiakkaamme saavat käyttöönsä nopeimman tiekuljetusverkoston ja hyötyvät alan luotettavimmasta palvelusta – suoritustakuulla.

Kuljetus- ja logistiikkapalveluita tarjoava yritys on rakentanut päivittäiset runkolinjat Euroopan kaikkien keskeisten kaupunkien välille. Kapasiteetiltaan suurimpana maakuljetuspalveluiden tarjoajana DB Schenker voi yhdistellä kuljetuksia, minkä lisäksi uusi toimintamalli auttaa nopeuttamaan kuljetusaikoja ja näin myös vähentämään hiilidioksidipäästöjä. Uuden Euroopan-laajuisen kappaletavaraverkoston yli 20 000 työntekijää auttavat yrityksiä eri puolilla Eurooppaa käymään kauppaa toistensa kanssa. Nämä työntekijät käsittelevät Euroopassa päivittäin noin 300 000 lähetystä ja viikossa yli 30 000 runkolinjayhteyttä. Erinomaisen seurantajärjestelmän ansiosta jokaista lähetystä voidaan seurata mistä tahansa milloin tahansa.