Scania-syystalkoot

Euromaster täydentää palveluverkostoaan avaamalla uuden palvelupisteen Liedon Avantiin kevättalvella 2020. Avanti on nopeasti kehittyvä yritys-, logistiikka- ja teollisuuskeskittymä lähellä Turkua erinomaisten liikenneyhteyksien varrella; muun muassa Turun satamaan suuntaava raskas liikenne kulkee pääasiassa aluetta sivuavan E18-tien kautta.

- Palvelustrategiamme lähtee siitä, että asiakas on toimintamme keskiössä. Saamamme palautteen perusteella etenkin raskaan kaluston asiakkaidemme tarve palveluille on voimakkaassa kasvussa tällä alueella. Tähän kysyntään haluamme vastata isosti ja tarjota valtakunnallisille avainasiakkaillemme ja toki myös paikallisille asiakkaillemme entistä parempaa palvelua, sanoo Euromasterin toimitusjohtaja Carl Segercrantz.

Liedon palvelupiste tulee keskittymään pääasiassa raskaan kaluston palveluihin. Palvelupisteeseen tulee muun muassa kaksi raskaan kaluston asennushallia, joihin erikoispitkät HCT-yhdistelmäajoneuvot mahtuvat kokonaan. Asiakaslähtöisyys näkyy myös panostuksena odotustilojen viihtyisyyteen. Euromasterin uusin palvelu GoMobile eli kuljetuskaluston liikkuva rengashuolto Varsinais-Suomen alueella tulee myös operoimaan Liedosta käsin.

Kevyen kaluston palveluita Liedossa tullaan tarjoamaan lähinnä yritysasiakkaille. Henkilö- ja pakettiautojen palveluvalikoimaan kuuluvat niin rengaspalvelut rengashotelleineen kuin autohuoltopalvelutkin.