MAN - Vaihtoautot

E18 Kausela-Kirismäki -hankkeessa on parannettu valtatien 10 liittymäjärjestelyjä Tammitien kohdalla Kauselan eritasoliittymän pohjoispuolella. Valtatien 10 liikennevaloliittymä Vanhalle Härkätielle ja Tammitielle avattiin joulukuussa 2019. Aikataulun mukaisesti 30.4.2020 klo 12.00 avataan uusi Länsi-Avantintie, joka kulkee valtatieltä 10 Avantin logistiikka-alueelle.

Länsi-Avantintie tuo uuden yhteyden Avantin logistiikka-alueelta maantieverkkoon ja parantaa elinkeinoelämän logistiikan toimintaedellytyksiä Avantin alueella.

- Destian toteuttama Länsi-Avantintien on nyt avattu liikenteelle ja viimeistelytyöt valtatien 10 varrella jatkuvat vielä toukokuun ajan. Työt valtatien 10 ja kehätien eritasoliittymässä Kauselassa tulevat kuitenkin jatkumaan, kun hankkeen 2. rakennusvaihe käynnistyy kesällä 2020. Toisessa vaiheessa urakoitsijana toimii Kreate Oy ja siinä kehätie nelikaistaistetaan Pukkilasta Kauselaan, Kauselan eritasoliittymä parannetaan ja valtatien 10 kevyen liikenteen järjestelyt uudistetaan sekä korjataan ja rakennetaan Aurajoen ylittäviä siltoja, kertoo projektipäällikkö Juha Sillanpää Väylästä.