MAN - Nopeaan toimitukseen

Maailman kolmanneksi suurin logistiikkayritys DSV laajentaa varastointiliiketoimintaansa rakennuttamalla yhteistyössä Logicentersin kanssa uuden logistiikkakeskuksen Vantaan Hakkilaan. Uuden logistiikkakeskuksen on suunniteltu valmistuvan kevään 2024 loppupuolella ja se sijaitsee noin 500 m:n päässä DSV:n jättimäisestä Trukkikujan logistiikkakeskuksesta, joka otettiin käyttöön vuonna 2019.

Sijaintinsa ansiosta uudisrakennus antaa DSV:n toiminnalle loistavat jousto- ja skaalautumismahdollisuudet. Alan viimeisintä tekniikkaa edustava logistiikkakeskus tulee käsittämään yhteensä noin 11.000 neliötä ja sen suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota kestävään kehitykseen ja ympäristöystävällisyyteen. Kiinteistö rakennetaan BREEAM Very Good -standardien mukaisesti ja se tullaan varustamaan mm. aurinkopaneeleilla.

- Olemme tyytyväisiä, että voimme laajentaa toimintaamme logistisesti erittäin keskeisellä paikalla Hakkilassa pääkaupunkiseudun ytimessä. Logistiikkakeskus nousee Lahden moottoritien ja Kehä III:n välittömään läheisyyteen, josta on erinomaiset yhteydet koko Suomeen. Me haluamme olla lähellä asiakkaillemme tärkeitä kohteita kuten satamaa, lentokenttää, kuljetusterminaaleja ja heidän omia asiakkaitaan. Uusi, moderni logistiikkakeskus tukee erinomaisesti kasvustrategiaamme ja mahdollistaa meille ja asiakkaillemme nykyaikaista lisäkapasiteettia erittäin halutulla alueella, jossa on jo valmiina merkittävä DSV-infrastruktuuri. Tästä tulee mahtava logistiikkakampus, toimitusjohtaja Jan Magnus Nordberg DSV Solutions Oy:stä toteaa.