Scania-syystalkoot

Pitkillä matkoilla tarvitaan taukoja, jotta kuljettajat voivat levätä ja palautua voidakseen pysyä valppaina. Lämpimässä ilmastossa taukoilmastointilaitteet ovat edellytys sille, että nämä tauot ovat mukavia ja että kuljettajat saavat kunnolla levättyä.

Kustannusten ja energiankulutuksen vähentämiseksi Dometic kehitti säätyvänopeuksisen kompressori-invertteritekniikan osaksi uuden sukupolven taukoilmastointilaitteita. Tämä tekniikka tekee jäähdytystehosta entistä paremman mutta pitää virrankulutuksen samalla alhaisena ja varmistaa joustavan toiminnan jopa 12 tunnin ajaksi, ulkona ja sisällä vallitsevista olosuhteista riippuen.

Laitteen hyvät puolet ovat hiljainen käyntiääni, boost-tila nopeaan viilentämiseen, se on täytetty valmiiksi kylmäaineella nopean asennuksen varmistamiseksi, erinomainen jäähdytysteho: 1 200 W ISO 5151 -standardin mukaan, ainoastaan 5 A virrankulutus Eco-tilassa, ADR-määräysten mukainen kaikissa paitsi EX/II- ja EX/III-luokissa sekä ajoneuvokohtaiset asennussarjat, jotka takaavat yhteensopivuuden Lisäksi ulkokuoret ovat maalattavissa, jotta laite sulautuu vielä paremmin ohjaamoon. Laitteet on testattu Dakar-rallissa äärimmäisissä olosuhteissa.