MAN - Vaihtoautot

Jatkuvan solidaarisuuden osoituksena Daimler Truck AG jatkaa Ukrainan kansan tukemista ja lahjoittaa vielä miljoona euroa paikallisesti aktiivisille avustusjärjestöille: 700 000 euroa lahjoitetaan Yhdistyneiden Kansakuntien lastenrahastolle (UNICEF) ja 300 000 euroa Saksalle Punainelle Ristille, Deutsches Rotes Kreuz (DRK).

Daimler Truck AG:n johtokunnan puheenjohtaja Martin Daum selitti: ”Ukrainalaiset ovat kärsineet kahden vuoden ajan sodan kauheista seurauksista. Humanitaarisen avun tarve on edelleen valtava. Siksi haluamme auttaa parantamaan tilannetta paikan päällä ja keventämään jonkin verran taakkaa lahjoituksellamme – ja lähettää merkin solidaarisuudesta ja toivosta kärsimysten loppumisesta."

Yhteistyökumppanit käyttävät lahjoituksen erilaisiin, kysyntälähtöisiin avustustoimiin. UNICEFin tuki keskittyy koulutukseen, lääketieteelliseen ja psykososiaaliseen apuun sekä sähkön ja veden toimittamiseen lapsille ja perheille Ukrainassa. Saksan Punainen Risti tekee yhteistyötä Ukrainan Punaisen Ristin kanssa hätäavun, katastrofien hallinnan sekä terveys- ja sosiaalipalvelujen aloilla.

Daimler Truck on tukenut ukrainalaisia sodan alusta lähtien

Venäjän Ukrainaa vastaan ​​käydyn hyökkäyssodan alkamisesta helmikuussa 2022 yhtiö ja sen työntekijät ovat toimittaneet rahaa ja lahjoituksia sekä ajoneuvoja avustussaattueisiin yhteensä yli 4,3 miljoonan euron arvosta. Lahjoituksia tehtiin UNICEFille, Saksan Punaiselle Ristille ja YK:n Maailman elintarvikeohjelmalle (WFP).

Lisäksi Daimler Truckin työntekijät ovat tukeneet noin 3 900 tonnin humanitaarisen avun kuljetusta Ukrainaan yli 200 kuorma-autosaattueella viimeisen kahden vuoden aikana. Paikan päällä niitä käytettiin määrätietoisesti yhteistyössä eri kumppaneiden ja avustusjärjestöjen kanssa. Daimler Truck toimittaa rekkoja ja kuljetuskapasiteettia avustuskuljetuksiin myös tulevaisuudessa.

Daimler Truck Cares

Daimler Truck on maailmanlaajuinen pörssilistattu hyötyajoneuvojen valmistaja, joka on tietoinen vastuustaan ​​ja luottaa kestävään liiketoimintastrategiaan. Näin tehdessään yritys ottaa myös sosiaalisen vastuun: "Daimler Truck Cares" -aloitteen puitteissa yritys on sitoutunut ympäristöön ja yhteiskuntaan maailmanlaajuisesti monenlaisilla toimilla.