SuperMax – Valmiina töihin!

Daf, tehostettu hätäjarrutusjärjestelmä AEBS-3

DAF tuo autoihinsa parannetun AEBS-järjestelmän: AEBS-3. Se tulee vakiona  kaikkiin LF-, CF- ja XF-malleihin. Kolmannen sukupolven edistyksellinen hätäjarrutusjärjestelmä tarjoaa täysin automatisoidun hätäjarrutuksen kolarien välltämiseksi sekä paikallaan seisoviin ajoneuvoikhin että liikkuviin ajoneuvoihin aina 80 km/t nopeuksiin. Uutta järjestelmää tarjotaan ennakoivan keskinopeusjärjestelmän ja nokkakolarin varoitusjärjestelmän yhteyteen.

AEBS-3:ssa DAF käyttää kaksinkertaista suurtarkkuus-tutkaa 16 antennilla (ennen 7) vaaran tunnistamiseksi läheltä ja kaukaa. Järjestelmän tunnistusmatka on 250 m (ennen 200 m). "Näköala" eteen on 120 astetta (ennen 50 astetta) ja mahdollistaa tunnistuksen tilanteissa, jossa joku kääntyy jyrkästi eteen, myös vaikeissa sääolosuhteissa huonolla näkyvyydellä, sumussa ja matalalta vastaan paistavassa auringossa. Äänivaroituksia ja voimakkaita jarrutusrykäyksiä käytetään esivaroituksina, ja jos kuljettaja ei reagoi niihin seuraa hätäjarrutus automaattisesti.

Uusi XF "eripainos" markkinoille: Unity Edition

DAF tuo Eurooppa-myyntiin uuden erikois-XF:n: XF Unity Edition. Se tulee Space Cab- ja Super Space Cab-ohjaamoilla, Paccar MX-13 moottorilla, 480 hv teholla sekä vetoautona että monessa muussa muodossa. Sen erottaa Hollannin lipun väreistä nauhana tuulilasin alareunasta alas puskuriin sekä sivupeilien kuorissa. Ohjaamo on täynnä luxus-varusteita. Kolmivuotinen Care + huoltosopimus varmistaa auton tehokäytön.

(Trailer.se)