MAN - Vaihtoautot

Tire Technology International (TTI)-lehti myönsi Continentalille Vuoden Rengasvalmistaja-palkinnon. TTI Awards for Innovation and Excellence-palkintoa pidetään yhtenä rengasalan merkittävimmistä palkinnoista. Palkinto huomioi rengasalalla tapahtuneen kehityksen ja edistysaskeleet maailmanlaajuisesti.

Tämän vuoden arvostelukriteerit keskittyivät tuoteturvallisuutta ja vastuullisuutta edistäviin innovaatioihin. Palkinnon jakoi kansainvälinen tuomaristo, joka koostui yli 20 rengasalan johtavasta toimittajasta ja asiantuntijasta. Continental on voittanut arvostetun Vuoden Rengasvalmistaja -palkinnon kolme kertaa viimeisen kahdeksan vuoden aikana.

Premium-renkaiden valmistaja otti hiljattain käyttöön ContiRe.Tex-teknologian. Uusi kestävän kehityksen teknologia lanseerattiin tuotantovalmiiksi vain muutamassa kuukaudessa. Sen avulla yritys voi korvata renkaan rungossa olevan tavallisen polyesterilangan kierrätetyllä langalla, joka on saatu uudelleenkäsitellyistä PET-pulloista. Tekniikka on paljon tehokkaampi kuin muut standardimenetelmät PET-pulloista saadun polyesterilangan jalostamiseksi. Tekniikassa käytetyt pullot tulevat alueilta, joilla ei ole suljettua kiertoa muovipulloille. ContiRe.Tex-teknologia vie Continentalin jälleen yhden askeleen kohti kokonaisvaltaista vastuullisuutta.