MAN - Nopeaan toimitukseen

ColliCare Logistics on vuonna 2007 perustettu nopeasti kasvava logistiikkayritys, jonka keskimääräinen kasvu on 20 % vuodessa. Yrityksen pääkonttori on Norjassa ja toimistoja 12 maassa.

Kasvaakseen yritykseksi, joka ColliCare tänä päivänä on, on ollut tärkeää kehittää palveluita yhdessä asiakkaiden kanssa ja luoda asiakkaille kilpailuetua. Suomen toimisto perustettiin 2018 ja sitä on johtanut alusta alkaen ahkera Marko Pirinen. Pirisellä on takanaan 40 vuoden kokemus logistiikasta ja johtamisesta ja hän on ylpeä saadessaan olla osa ColliCare-seikkailua.

Tieteeseen perustuva tavoite

ColliCare on sitoutunut asettamaan tieteeseen perustuvan tavoitteen Science Based Target Initiativen kautta. ColliCare vastaa yritysten kiireellisiin toimintakehotuksiin päästöjen vähentämistavoitteiden asettamisesta. Tavoitteena on, että ilmaston lämpeneminen ei ylitä 1,5 astetta. Aloitetta tukee YK:n järjestöjen, yritysten ja teollisuuden johtajien maailmanlaajuinen verkosto.

Tavoitteena on luoda kilpailukykyisiä ja joustavia vihreitä liikennevaihtoehtoja, jotka voivat johtaa 1,5 asteen tavoitteen saavuttamiseen.