Scania-juhlakiertue

Chevrolet debytoi uuden Silverado HD -tuotteensa, joka on tähän mennessä vahvin ja kykenevin Silverado HD. Suurinta hinauskykyä on lisätty 52 prosenttia, ja se on nyt 16 tonnia. Viimeisen 18 kuukauden aikana Chevrolet on esitellyt kolme eri asiakkaille suunnattua Silveradoa.

Michiganissa Flintin kokoonpanolinjalla rakennettu uusi 2020-Silverado HD on pidempi, leveämpi ja korkeampi kuin edeltäjänsä, ja sen akseliväliä on venytetty 5,2 tuumaa Crew Cab -malleissa. Silverado HD on saatavana viidellä eri varustelutasolla; Work Truck, Custom, LT, LTZ ja High Country.

Asiakkaat voivat valita kahden uuden moottorin väliltä. Perusmoottori on uusi 6,6 litran V-8, jossa on suora ruiskutus ja joka tuottaa tehoa 401 hv:n ja 630 Nm:n. Kone on liitetty kuusivaihteiseen automaattivaihteistoon. Hevosvoiman kasvu on 11 prosenttia ja huippuvääntömomentti 22 prosenttia, mikä johtaa 18 prosenttia suurempaan vetokykyyn.

Sitten on legendaarinen Duramax 6.6L Turbo-Diesel V-8 445 hv:n ja 1234 Nm teholukemilla. Moottori toimii yhteistyössä uuden Allison® 10-vaihteisen automaattivaihteiston kanssa, ja kaikki voimansiirron ja pyörien väliset komponentit on päivitetty, jotta maksimihinausominaisuudet paranisivat 52 prosenttia.