MAN - Vaihtoautot

Daimlerin vuonna 1992 käynnistämä CharterWay-palvelukokonaisuus on 25 vuodessa saavuttanut vankan suosion ammattimaisen kuljetuskaluston omistajien ja käyttäjien joukossa.

Suomessa tarjolla on 180 ajoneuvon kalusto paketti- ja kuorma-autoista raskaisiin erikoisajoneuvoihin saakka.

Vuokrattavana on myös esikoisempia ajoneuvoja kuten kippiauto, sorakippiyhdistelmiä, nosturiautoja ja linja-autoja. Uutuutena ovat erilaiset perävaunut (täysperävaunut, puoliperävaunut, FNA-luokitellut perävaunut, soravaunu, B-linkki, kaksi-akselien Dolly). Vuokrakäyttöön on tarjolla niin ikään markkinoiden kattavin kylmäkuljetuskalusto, jonka kaikki kokoluokat ovat saatavana vähintään FNA-luokituksella.

CharterWayn kautta saatavana ovat Mercedes-Benz Citan, Vito, Sprinter, Atego, Antos, Arocs ja Actros sekä Fuso Canterit. Auton voi vuokrata päiväksi, viikoksi, kuukaudeksi tai jopa vuodeksi. Palvelu toimii ilman oman pääoman sitomista kuljetuskalustoon. Kaikki raskaat ajoneuvot on lisäksi varustettu Fleetboard-seurantajärjestelmällä.

CharterWay Rentin avaimet käteen -palvelupaketti kattaa auton huollot, vakuutukset, käyttövoimaverot, maastavientiin tarvittavat dokumentit, renkaat sesongin mukaan sekä 24/7-huoltopalvelut. Paketin ulkopuolelle jäävät vain kuljettaja ja polttoaineet, jotka käyttäjä maksaa itse.

Ajoneuvosta maksetaan kiinteää kuukausivuokraa, joka sisältää ajoneuvon vuokran sekä huollot ja korjaukset sopimuksen mukaan jopa koko ajoneuvoyhdistelmälle. Pitkäaikainen leasingvuokraus 12-60 kuukauden sopimuksella vapauttaa yrityksen omia pääomia yrityksen ydinliiketoimintaan ja vähentää kaluston hallinnointiin tarvittavaa aikaa.