MAN - Vaihtoautot

Bosch ilmoittaa onnistuneensa kehittämään auton toimintoja ohjaavaa puheavustajaa ymmärtämään selkeiden komentosanojen lisäksi myös lauseita ja jopa murresanoja ja korostuksia. Keinoäly on tekemässä kojelaudan sähkökytkimet ja näyttöruudun sormenpääkosketukset tarpeettomiksi.

Tähän mennessä puheohjauksen piippaus on käskenyt toistamaan käskyn selkeämmin. Bosch Casey puheavustimella auton kuljettaja voi puhua lauseita. Samalla tekoäly voi seurata keskustelua auton sisällä ja kytkeä aamulla töihin mennessä automaattisesti radion uutiskanavan kuulumaan ja iltapäivällä kotimatkalla musiikkikanavalle. Jos puheavustin kuulee autossa lapsen äänen, se voi kytkeä radiosta kuulumaan lasten ohjelman.

Boschin mukaan puheavustimen kehittelyssä on kulunut yli vuosikymmen. Nyt puheavustin "puhuu" ei vain Oxford-englantia, vaan myös aussie-, jenkki-, irkku-, skotti-, uusiseelanti-murretta.

Boschin mukaan puheavustin poimii myös matkan varrella avukseen vahvimmat linkkimastot siten että se toimii ilman uutta hakua yhtä lailla koko Euroopassa, jopa tunneleissa.