MAN - Vaihtoautot

Auto Bassadone parantaa palvelutarjontaansa yritysasiakkaille. Yritys tuo markkinoille uuden konseptin pakettiauton hankkimiseen – lyhytaikaisiin projekteihin suunnattu #minileasing-konsepti on ratkaisu lyhyen aikavälin, esimerkiksi erilaisten projektien autotarpeeseen.

Palveluratkaisu on lyhytaikainen ja joustava, jonka ansiosta yrityksen auto on mahdollista hankkia myös ilman pitkää sitoutumista.

Projektiautokonseptin avulla yritys saa auton käyttöönsä 4-12 kuukauden ajaksi edullisella kuukausimaksulla, täysin ilman käsirahaa. Kuukausiveloituksesta yritys tekee normaalin alv-vähennyksen.

Sopimus sisältää 20 000 tai 30 000 ajokilometriä vuodessa, vakuutuksen, käyttövoimaverot, huollot sekä kahdet renkaat. Myös rengashotellin palvelut, kuten renkaanvaihto, sisältyvät kuukausihintaan.

Avaimet käteen periaatteella projektiauto tulee täysin ajovalmiina sisältäen kaiken vakuutuksesta renkaisiin alkaen 639 €/kk (alv. 0 %). Projektiautoja on saatavilla myös täysin sähköisinä.

”Projektiautot ovat erinomainen ratkaisu yrityksille, jotka tuottavat kausiluontoisia palveluita. Auton kulut voidaan jo laskentavaiheessa liittää projektiin kuluina ja projektin valmistuttua auton voi palauttaa meille. Yritys tarvitsee siis vähemmän kalustoa, kun pakettiautot ovat projektikohtaisia. Ratkaisu ei sido pääomaa, eikä vakuutuksista tarvitse itse huolehtia”, kommentoi Auto Bassadonen yritysmyyntipäällikkö Hannu Kuisma.

Auto Bassadonen toimitusjohtaja Tomi Orava on innoissaan uudesta palvelutuotteesta. Lyhytaikainen, yrityksille suunnattu projektiautotarjonta on Suomen markkinoilla uusi konsepti.