Scania-Markkinajohtaja

 

Aviksen asiakkaiden on jatkossa mahdollista hallita yhdistettyjen autojen vuokrausta Avis-mobiilisovelluksen kautta. Asiakkaat voivat sovelluksen avulla matkapuhelimensa kautta valita halutun auton, päivittää autovalintansa ja pidentää vuokra-aikaa. Myös auton palautus on automatisoitu yhteysteknologioiden avulla. Asiakkaat voivat palauttaa autonsa yksinkertaisesti kuittaamalla palautuksen sovelluksessa.

Yhdistetyt Fordit tuottavat myös arvokasta ajantasaista telemetriatietoa, kuten ajokilometrit, polttoaineen määrä ja auton kunto. Tämän ansiosta odottamattomiin tilanteisiin voidaan tarvittaessa reagoida nopeammin, koska Avis Budget Groupin kalustoa hoitavat henkilöt saavat asiakkaisiin yhteyden nopeasti.

Ford Commercial Solutions toimittaa telematiikkaratkaisun, joka tarjoaa Avis Budget Groupille yksinkertaisen ja tehokkaan tavan autojen yhdistämiseen ilman jälkikäteen asennettavien ratkaisujen kustannuksia ja monimutkaista käyttöönottoa. Yli 4 000 Avis Budget Groupin kalustossa olevaa Fordia on tarkoitus yhdistää vuoden 2019 loppuun mennessä ja 10 000 autoa lisää vuoden 2020 loppuun mennessä.