SuperMax – Valmiina töihin!

Kahan tarvikevalikoima jatkaa kasvamistaan! Olemme nyt täydentäneet valikoimaa kysytyillä Armor All -puhdistusliinoilla sekä markkinoiden pitävimmillä Gorilla-teipeillä. Näihin tuotteisiin kannattaa todellakin tutustua!

Armor All -puhdistusliinat

Suosituilla Armor All -liinoilla puhdistat pinnan kuin pinnan käden käänteessä. Helppokäyttöiset puhdistusliinat myydään 20 kappaleen pakkauksissa. Saatavilla kolme erilaista liinaa.

Kirkasteliina kumi- ja muovipinnoille

Autosi altistuu päivittäin UV-säteilylle ja lialle, niin ulko- kuin sisäpuoleltakin. Helppokäyttöisen ja tehokkaan kumi- ja muoviosien kirkasteliinan avulla suojaat auton pintoja ja palautat niiden alkuperäisen ulkonäön. Matta lopputulos. Ei jätä pintoja rasvaisen tuntuisiksi.

Tuotenumero: AA35020

Puhdistusliina lasipinnoille

Osa kotona käytettävistä puhdistusaineista sisältää ammoniakkia, joka saattaa vahingoittaa auton pintoja. Siksi auton ikkunat kannattaa aina puhdistaa tarkoituksenmukaisella tuotteella, kuten Armor All -lasiliinalla. Kätevä liina pyyhkii auton ikkunat ja muut lasipinnat puhtaiksi helposti ja nopeasti. Kirkas ja tahraton lopputulos.

Tuotenumero: AA37020

Yleispuhdistusliina

Tehokas ja hellävarainen yleispuhdistusliina autoon, veneeseen, matkailuautoon ja kotiin. Näppärällä liinalla irrotat jopa pinttyneen lian. Nukkaamaton liina ei jätä käsiteltyjä pintoja rasvaisen tuntuisiksi.

Tuotenumero: AA38020

 Gorilla-teipit

Gorilla-teipit ovat markkinoiden vahvimpia ja parhaiten kiinnittyviä korjausteippejä, jotka soveltuvat niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Monikäyttöiset teipit tarttuvat lujasti melkein mihin vain, myös karkeille ja epätasaisille pinnoille, joissa monet perinteiset teipit eivät pysy.

Gorilla Black -teippi, 11 m

Perinteinen Gorilla Black -teippi. Soveltuu kaikkiin sääolosuhteisiin – sietää kosteutta, UV-säteitä ja äärimmäisiä lämpötiloja. Teipin kolmikerrosrakenne takaa ainutlaatuisen tartuntalujuuden ja kulutuskeston. Soveltuu lähes kaikille materiaaleille, myös puu-, kivi- ja tiilipinnoille. Helppokäyttöisen teipin voi katkaista joko käsin, puukolla tai saksilla. Teipin koko: 48 mm x 11 m.

Tuotenumero: G24600

Gorilla Handy Roll -teippi

Vankka säänkestävä ulkokuori, tuplapaksu liimakerros ja jämäkkä vahvistettu materiaalikerros. Kätevä taskukoko sopii erinomaisesti matkustamiseen, retkeilyyn, veneilyyn, urheiluun ja työkalupakkiin!
Teipin koko: 25 mm x 9,14 m.

Tuotenumero: G24630

Gorilla HD Mounting -kaksipuolinen teippi

Kirkas, erittäin vahva kaksipuolinen kiinnitysteippi. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön. Kiinnittää muun muassa puuta, lasia, metallia, muovia, tiiltä, keramiikkaa ja kiveä. Teipin koko: 25,4 mm x 1,52 m.

Tuotenumero: G24640

Oy Kaha Ab

Suomen suurimpiin autovaraosien, ajoneuvojen ja veneiden lisävarusteiden maahantuonti- ja tukkuliikkeisiin kuuluva Kaha on toiminut alalla jo vuodesta 1934.