MAN - Vaihtoautot

Valaistusjärjestelmän pimentoon jäävä osuus on viime kädessä se oleellisin tekijä ajoneuvovalaistuksen toiminnassa. Järkevästi toteutettu kaapelointi ja johdotus nopeuttaa tulevia korjaustoimenpiteitä ja mahdollistaa esimerkiksi valojen nopean lisäyksen myös jälkikäteen, kun valaistustarpeet muuttuvat.

Ermax on jo vuosia tarjonnut kaapeli- ja johtovalikoimaa, jossa liittimien avulla saadaan aikaan helppo kytkentä jakorasiaan. Kun yksittäiset valot kytketään liittimellä, valon mahdollinen vaihto voidaan tehdä nopeasti verrattuna avoimen pään kytkentöihin, joissa tarvitaan jo sähköosaamista ja asiantuntijaa. Plug&play-käyttöinen johdotus nopeuttaa ja helpottaa esimerkiksi rikkoutuneen valon vaihtoa.

Valmiiden, liittimillä varustettujen johtojen ja kaapeleiden valikoima on laaja ja kattaa kaikki Suomen markkinoilla yleisimmin käytetyt pituudet. Mikäli juuri haluttua mittaa ei valikoimasta jostain syystä löydy, kaapeleita myydään myös keloittain. Erikseen myytävien liittimien avulla näistä on mahdollista rakentaa haluamiaan johtokokonaisuuksia.

Ermax-sähkötarvikkeet erityisesti valojärjestelmän rakentamiseen, huoltamiseen ja korjaamiseen: Syöttöjohdot, pääkaapelit, takavalojohdot, Y-kaapelit, sivukaapelit, jatkokaapelit, kierrejohdot, kaapelikelat, pistokkeet, pistorasiat, liittimet, jakorasiat, releet ja sulakkeet. Syöttöjohdot, irralliset pistokkeet sekä rasiat ovat ISO-standardien mukaisia ja ADR-hyväksyttyjä.

Auton ja perävaunun väliset liitokset vaativat johdoilta, kaapeleilta ja liittimiltä erityistä kestävyyttä, huollettavuutta ja helppokäyttöisyyttä. Liittimillä varustetut johdot on tarvittaessa helppo vaihtaa, sillä kovassa käytössä myös kestävä osa väistämättä kuluu tai vahingoittuu.

Ermax-tuotteet ovat yksittäisten valojen lisäksi paljon muutakin. Laaja ja laadukas tuotevalikoima koostuu kaikista valaistusjärjestelmän rakentamiseen ja korjaamiseen liittyvistä tuotteista.