MAN - Vaihtoautot

Hankook toimittaa nyt viittä työmaakäyttöön suunniteltua rengasta Scanialle, esimerkiksi XT-sarjaan. Näihin kuuluvat ohjaavan akselin SmartWork AM06, SmartWork AM09 ja SmartWork AM15+. Vetoakselille toimitetaan SmartWork DM06:ta ja SmartWork DM09:ää.

Hyötyajoneuvojen valmistaja on osa Volkswagen-konsernia ja nyt Hankook on sen uusin OE- eli alkuperäisosavalmistus yhteistyökumppani. Yhtiö toimittaa Scanialle 26 rengaskokoa 22,5 ja 24 tuuman vannekokojen väliltä. Rakennustyömaakäyttöön tarkoitettujen renkaiden lisäksi toimitetaan e-cube MAX:ia, joka soveltuu kaukoliikennettä varten ja SmartFlex:iä, joka sopii kokovuotiseen ajoon keskiraskaille autoille.

Valikoima on erityisesti sovitettu eurooppalaisiin olosuhteisiin ja tarjoaa sekä ekologisia että taloudellisia etuja. OE-yhteistyö Scanian kanssa ei ole Hankookin ensimmäinen Volkswagen-konsernin raskaassa hyötyajoneuvosegmentissä. Rengasvalmistaja on toimittanut useita malleja myös MAN Truck & Bus -yhtiölle vuodesta 2015 lähtien.

- Odotamme innolla yhteistyötä Scanian kanssa. Meidän on keskityttävä maksimaaliseen kestävyyteen, kun suunnittelemme renkaita rakennustyömaalle; tässä suhteessa SmartWork-mallisto onnistui vakuuttamaan Scanian insinöörit täysin, Hankook renkaan Euroopan johtaja Han-Jun Kim kertoi.