MAN - Vaihtoautot

Maailmanlaajuinen sähköisen liikkuvuuden teknologiabrändi ZEEKR tekee yhteistyötä jälkimarkkinoinnin asiantuntija MEKO:n kanssa ajoneuvojen huollossa Ruotsissa. MEKOn ammattiverkostosta on valittu Expert EV -asiantuntijat kattamaan valtakunnallisesti kaikki yksityis- ja kalustoasiakkaiden ajoneuvojen huoltotarpeet.

Kiitos tehdaskoulutettujen teknikkojen sekä ZEEKR-työkaluilla ja diagnostiikalla varustettujen korjaamoiden, MEKO varmistaa, että jokainen ZEEKR-ajoneuvo huolletaan korkeimpien standardien mukaisesti osana ZEEKR Care -huoltoohjelmaa. MEKOn verkko tukee myös ZEEKR:n 5+5 vuoden / 200 000 km takuuta.

Stephen Dorman, ZEEKR Europen asiakaspalvelupäällikkö, sanoi: "ZEEKR edustaa korkeinta laatua ja asiakasystävällisyyttä, mikä tietysti koskee myös huoltoa ja korjausta. Siksi olemme iloisia voidessamme tehdä yhteistyötä MEKO:n kanssa, kun ZEEKR tekee debyyttinsä Ruotsissa. Tämä kumppanuus sopii meille ja asiakkaillemme, sillä painotamme saavutettavuutta ja sujuvaa asiakaspolkua. Odotamme innolla pitkäaikaista kumppanuutta, jossa yhteistyö useammilla markkinoilla voi olla merkityksellistä."

"On erittäin jännittävää, että ZEEKR on valinnut MEKOn palvelukumppanikseen, ja se on erityisen positiivista kaikille ZEEKR-ajoneuvon omistaville. Tämä luottamus osoittaa, että MEKO on tehokas ja asiakasystävällinen kumppani huomisen suurille sähköautomerkeille. Meillä on tarvittava infrastruktuuri, ja meillä on sama laaja asiantuntemus sähköautoista kuin perinteisistä bensiini- ja dieselautoissa. Odotamme innolla yhteistyömme syventämistä ZEEKR:n kanssa", sanoi Oskar Gibas Hjertquist, MEKO:n kansainvälisen myynnin johtaja.

Kaikilla ZEEKR-malleilla on 5+5 vuoden takuu, joka kattaa ensimmäiset viisi vuotta tai 100 000 km. Tätä voidaan jatkaa vielä viidellä vuodella – ja yhteensä yhteensä 200 000 km – kun määräaikaishuolto suoritetaan ZEEKR-huoltoverkostossa. Korkeajänniteakkua suojaa kahdeksan vuoden tai 200 000 km:n takuu sen mukaan, kumpi täyttyy ensin.