Scania-Kevätsiivous

Wabco Holdings Inc. ja ZF Friedrichshafen AG ilmoittivat 24.3. saaneensa viranomaisilta kaikki hyväksynnät, jotka vaaditaan aiemmin ilmoitetun yhdistymisen toimeenpanemiseen. Vielä tarvitaan Kiinan markkinoiden sääntelyhallinnon (SAMR) hyväksyntä. Wabco ja ZF arvioivat, että SAMR:n hyväksyntä saadaan viipymättä, ja olettavat, että kauppa saatetaan päätökseen vuoden 2020 toisella neljänneksellä.

Wabco on yksi johtavia jarrujen hallintajärjestelmien ja hyötyajoneuvojen turvallisuutta, tehokkuutta ja liitettävyyttä parantavien edistyneiden tekniikoiden toimittaja. Lähes 150 vuotta sitten perustetusta Westinghouse Air Brake Company -yrityksestä peräisin oleva Wabco on voimakkaasti mukana tukemassa hyötyajoneuvoteollisuuden yhä autonomisempaa, kytkettyä ja sähköistä tulevaisuutta.

ZF on maailmanlaajuinen teknologiayritys, joka toimittaa seuraavan sukupolven liikkuvuuden mahdollistavia järjestelmiä henkilöautoihin, hyötyajoneuvoihin ja teollisuusteknologialle. Laajan teknologiaportfolionsa avulla yritys tarjoaa integroituja ratkaisuja niin suurille ajoneuvovalmistajille kuin start-upeillekin kuljetus- ja logistiikka-alalla.