Scania-Markkinajohtaja

Veho on solminut kiinteistösijoitusyhtiö Antiloopin kanssa pitkäaikaisen vuokrasopimuksen pääkonttoritoimintojen keskittämisestä osoitteeseen Vantaan Tietotie 9.

Kiinteistö on valmistunut 2013 ja sillä on Leed Platinium -ympäristöluokitus*. Kiinteistö sijaitsee loistavalla paikalla lentokentän kupeessa ja uusi juna-asema on kävelyetäisyydellä. Alueen vetovoima lisääntyy tulevina vuosina merkittävästi Aviapolikseen rakentuvan uuden kaupunkikeskuksen myötä.

Alkanut vuosi 2019 on Vehon historian juhlavuosi, sillä yhtiön perustamisesta tulee kuluneeksi 80 vuotta. Oy Veho Ab:n yhtiöjärjestys laadittiin tammikuussa 1939, mutta yhtiön juuret Suomessa yltävät jo vuoteen 1892. Veho on yksi suomalaisen autoalan merkittävistä toimijoista ja perinteilleen uskollisena edelleen suomalainen perheyritys.

”Tavoitteena oli saada toiminnot saman katon alle, joka helpottaa päivittäistä työntekoamme merkittävästi ja tukee toimintatapojen, yrityskulttuurin sekä olemassaolon tarkoituksemme ’Liikuttaa kestävästi’ kehittämistä” kertoo Anssi Räsänen, Vehon talousjohtaja. ”Lisäksi Aviapolis tarjoaa Veholle hyvän näköalapaikan kasvavaan kaupunkiympäristöön ja otollisen mahdollisuuden testata ratkaisuja yhdessä muiden tulevaisuuden liikkuvuuteen panostavien yritysten ja yhteisöjen kanssa. Tästä on osoituksena Aviapoliksen Liikennelabra-hanke, jossa Veho on vahvasti mukana.”

Antiloopin kiinteistö tarjoaa Veholle avarat, valoisat ja modernit tilat. Lisäksi kiinteistössä on kattavat palvelut ja pysäköintimahdollisuudet ovat alueen parhaat.