Scania V8 – Uusi kuningas!

Vähälä Yhtiöt on sopinut Ylivieskan logistiikkaterminaalin rakentamisesta Wasa Group Oy:n kanssa. Rakennustyöt aloitetaan toukokuussa 2021. Kiinteistön rakentaa paikallinen, Ylivieskalainen rakennusliike Rave Rakennus Oy. 

Vähälä Yhtiöt on hoitanut asiakkaittensa logistiikkaa Kalajokilaakson alueella 1950-luvulta lähtien. Toiminta on kasvanut tasaisesti ja sen myötä on muodostunut tarve lisätilalle. Yhtiö päätti investoida uuteen logistiikkaterminaaliin Ylivieskaan.

- Teimme investointipäätöksen, koska haluamme kehittää toimintaamme. Uusien toimitilojen myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä laadukkaampia logistiikkapalveluita, kertoo Vähälä Yhtiöiden toimitusjohtaja Ville Vähälä.

- Uudella hankkeella tulee olemaan merkittävä työllistävä vaikutus Ylivieskan alueella, jatkaa Vähälä.

Terminaali rakennetaan Ouluntien välittömään läheisyyteen. Sijainti ja tontin koko mahdollistavat tehokkaan toiminnan pidemmällä HCT kalustolla.  Kiinteistöön tulee lämmintä terminaalitilaa noin 2 000 m² ja kylmää lastaustilaa yhteensä noin 1 650 m². Rakennustyöt aloitetaan keväällä 2021 ja uudessa logistiikkaterminaalissa toiminta käynnistyy vuoden kuluttua, keväällä 2022. Tuleva kiinteistö lämpiää maalämmöllä ja tilat valaistaan Led- valaistuksella.