TIP-Trailer services

Varsinais-Suomen alueelle toimintaansa laajentava TTS Työtehoseura lisää alueen koulutustarjontaa aloilla, joilla on suuri työvoimapula. Tällä hetkellä Työtehoseuran koulutustarjonta keskittyy kuljetus- ja varastoalan koulutusten lisäksi autoalan, maarakennusalan ja talonrakennusalan koulutuksiin.

Kilpailukyvyn ylläpitäminen edellyttää jatkuvaa osaamisen kehittämistä.

- Toimintamallimme perustuu vahvaan yhteistyöhön yritysten kanssa. Perehtymällä asiakkaidemme liiketoimintaan voimme auttaa heitä, olipa kyse uudesta työvoimasta tai henkilökunnan lisäkoulutuksesta , kertoo myyntijohtaja Minna Karppinen.

TTS Työtehoseurassa voi suorittaa perus-, ammatti- ja erikoisammattitukintoja sekä lähiopetuksena että joustavasti oppisopimuksella. Koulutukset suunnitellaan ja toteutetaan aina kulloisenkin tarpeen mukaisina. Logistiikka-alan asiakkuus- ja koulutuspäällikkö Pasi Välilä kertoo, että yritysten kiinnostus monipuolisesti eri toimialojakin yhdistäviin koulutuskokonaisuuksiin on lisääntynyt eikä tutkinto ole aina tavoitteena, myös erilaisia asiantuntijakoulutuksia ostetaan.

- Olemme tehneet vahvaa yritysyhteistyötä Uudellamaalla työvoiman kouluttamisessa ja aloittaneet sitä täällä Turussakin. Onnistumisista kertoo opiskelijoidemme erittäin hyvä työllistyvyys. Samoilla opeilla autamme yrityksiä laajemmalla tarjonnalla jatkossa myös Turun seudulla, Välilä sanoo.