SuperMax – Valmiina töihin!

Markkinoille on tuotu uusi Teboil HD-M5 N1 Grease -rasva, joka on suunniteltu erityisesti poikkeuksellisen raskaissa olosuhteissa työskenteleviin maansiirto- ja kaivoskoneisiin.

Rasvan suunnittelun lähtökohtana ovat olleet pohjoisessa Suomessa toimivan raskaan kaivosteollisuuden tarpeet, joissa korostuu korkean luotettavuuden merkitys kaikkein vaativimmissa oloissa. Teboil HD-M5 N1 Grease -rasvan tyypillisimpiä käyttökohteita ovat olkatapit, pallonivelet, tappilaakerit sekä hitaasti pyörivät ja raskaasti kuormitetut laakerit.

"Teboil HD-M5 N1 Grease on suunniteltu maksimoimaan koneiden luotettava toiminta poikkeuksellisen vaativissa olosuhteissa”, tuoteryhmäpäällikkö Ari Holmila toteaa.

Teboil HD-M5 N1 Grease on NLGI 1 -kovuusluokan rasva, joka valmistettu paksusta perusöljystä, polymeereistä ja litiumkompleksisaentimesta. Rasvassa on voimakas viiden prosentin molybdeenidisulfidi-lisäaineistus, jonka ansiosta rasva kestää erinomaisesti iskumaisia kuormia estäen haitallisia metalli-metalli-kosketuksia. Rasvalla on myös poikkeuksellisen hyvät vedenkesto-ominaisuudet ja se suojaa komponentteja tehokkaasti korroosiota vastaan.

" Aikaisemmin syksyllä toimme markkinoille raskaisiin koneisiin suunnitellun täyssynteettisen Teboil Fluid TO-4 Synthetic SAE 50 -voimansiirtoöljyn. Lisäksi valikoimassa on jo entuudestaan laaja joukko voiteluaineita, joiden ominaisuudet on koeteltu vaativissa suomalaisissa olosuhteissa”, Holmila toteaa.