Renault Diamond Tour

Opel Combo-e Cargo on kompakti täyssähköinen tavara-auto, jossa on 800 kg:n hyötykuorma ja 750 kg:n vetokyky. Autossa on myös melko alhaiset käyttökustannukset ja malliston hinnoittelu. Hinnat alkavat 35 973 eurosta. 

Uusi Opel Combo-e Cargo on nyt tilattavissa kahdella eri koripituudella. Perusmallin pituus on 4.40 metriä ja XL-mallin 4.75 metriä. Tavaratilavuus vaihtelee neljän kuutiometrin kokoluokassa (3,8m3 / 4,4 m3), mikä on identtinen polttomoottoriversioiden kanssa ja molempiin malleihin mahtuu yli 3 metriä pitkiä esineitä (3090mm / 3440mm). Hyötykuorman kantavuudessa Combo-e Cargo ei häviä Diesel-veljelleen. Combo-e Cargoon voi asentaa vetokoukun ja sen vetokyky on sama kuin diesel-malliston jarruttomalle perävaunulle eli 750 kg.

Nollapäästöinen Combo-e Cargo ei tee kompromisseja toiminnallisuudessa eikä turvallisuudessa. Kuormatila on selväpiirteinen samoin kuin kuljettajan tilakin. Combo-e Cargo on tavara-autoksi kätevän kokoinen, ja muuttuu sitä näppärämmäksi mitä ahtaampiin porttikonkeihin on tarve ajaa. Vakiovarusteissa on mukana jo esim. ESP-ajonvakausjärjestelmä, vakionopeudensäädin ja läpilastausluukku. Lisävarusteena on saatavissa mm. kaupunkiliikenteen ruuhka-arkea helpottava Surround Rear Vision tai huonoihin ajo-olosuhteisiin työmaa-paketti, jossa on korotettu maavara (20mm) alustan suojauksella sekä IntelliGrip-pidonhallintajärjestelmä.

Opel Combo-e Cargoon on lisävarusteena saatavissa myös ohjelmoitava esilämmitys ja -jäähdytys, jotka ovat säädettävissä kosketusnäytöltä tai etänä älypuhelimen MyOpel-sovelluksen avulla. Mukavuuden lisäksi tämä ominaisuus optimoi tavara-auton toimintamatkan, koska akku saavuttaa optimaalisen käyttölämpötilan nopeammin.

100 kW:n (136 hv) ja 260 Nm:n täyssähköisen käyttövoiman ansiosta Combo-e Cargo on hyvä valinta sekä kaupunkiympäristöön että maatielle. Tavara-auton toimintasäde on jopa 275 kilometriä (WLTP). Julkisilla 100 kW:n pikalatausasemilla 50 kWh:n akun lataa 80 prosentin täyttöasteeseen vain puolessa tunnissa ja 16 ampeerin kotipistokkeesta auto latautuu tyhjästä täyteen 15 tunnissa. Autossa on vakiona 7,4kW yksivaihteinen sisäinen laturi ja lisävarusteena on saatavissa tehokas kolmivaiheinen 11 kW:n laturi. Akuilla on 8 vuoden tai 160 000 kilometrin takuu.

Uusi Opel Combo-e Cargo tulee vuoden 2021 tavara-auton Opel Vivaro-e:n rinnalle uusimpana mallina. Vielä tämän vuoden aikana lanseerataan myös uusi Opel Movano-e. Tämän jälkeen koko Opelin hyötyajoneuvomallisto on saatavissa kokonaisuudessaan myös täyssähköisenä.