TIP-Trailer services

Kemikaaliala saa tästä viikosta lähtien uuden toimjan, kun autokemikaaleihin, pesuaineisiin, vahoihin ja teollisuuden huoltotuotteisiin keskittynyt Suomen Kemikaalitukku Oy avaa verkkokauppansa.

Suomen Kemikaalitukku tarjoaa CaaS eli Chemicals as a Service -mallin, suomeksi sanottuna kemikaalit palveluna.

- Suuret tukkuerät kuuluvat menneisyyteen. Olemme kuunnelleet herkällä korvalla asiakkaitamme ja tuomme markkinoille ’maksat siitä, mitä käytät’ -tavan ostaa kemikaalituotteita, sanoo Suomen Kemikaalitukun liiketoiminnasta vastaava Kimmo Issakainen.

CaaS-mallissa asiakkaiden ei tarvitse enää investoida kerralla varastojaan vuodeksi täyteen, vaan voi retainer-sopimukseen perustuen hankkia tarvitsemansa tuotteet kulloisenkin tarpeen mukaan.

- Kuukausisopimuksiin perustuva toimintamallimme takaa asiakkaille aina oikean hinnan eikä pääomia tarvitse sitoa omiin varastoihin, Issakainen avaa.

Issakaisen mukaan yhtiö tähtää ensimmäisenä vuotenaan positiiviseen liikevaihtoon ja jatkoon noin 10 prosentin vuosikasvulla.

- Meillä on heti tarjota huipputuotteet ja -merkit, kuten Payback ja Lotus Cleaning, houkuttelevat asiakkuus- ja jälleenmyyjämallit sekä nykyaikainen verkkokauppa, Issakainen sanoo.