MAN - Vaihtoautot

Henkilöstöyritys Professionals Nord aloittaa yhdessä kuljetuskonserni Holfastin ja muiden kuljetusyritysten kanssa kaksi autokoulua, joissa osallistujilla on mahdollisuus kouluttautua ammattikuljettajiksi maksutta. Koulutus kestää kolme kuukautta ja antaa C-kortin ja ammattipätevyyden.

Vastatakseen kuorma-autonkuljettajien tarpeeseen henkilöstöpalveluyritys Professionals Nord käynnistää yhdessä kuljetuskonserni Holfastin ja useiden muiden kuljetusyritysten kanssa kaksi ilmaista autokoulua Tukholmassa, Göteborgissa, Enköpingissä, Karlstadissa, Värnamossa ja Sundsvallissa.

Ohjelmat perustuvat Accelerated Learning -konseptiin, joka tarkoittaa motivoituneiden ihmisten löytämistä, jotka saavat mahdollisuuden nopeasti vaihtaa urapolkua tai kehittyä edelleen intensiivisten ohjelmien kautta.

PN-autokoulu ja Holfastin autokoulu alkavat tammikuun 2024 alussa ja osallistujat koulutetaan kolmen kuukauden kuluessa. Kurssit on suunnattu 21-vuotiaille ja sitä vanhemmille B-tutkinnon suorittaneille. Tavoitteena on C-kortti ja ammattipätevyys sekä joissain tapauksissa myös CE-valtuutus.

Koulutuksen jälkeen osallistujille taataan työpaikka Professionals Nordin palveluksessa, jotta heidät lopulta rekrytoidaan vastaavaan kuljetusyritykseen. Näitä ovat Holfastin lisäksi ÖGS Stockholm, Enköpings Åkeri, Transport och Lagerservice Sundsvallissa, Renova Göteborgissa, Mejeritransporter Tord Johansson AB Karlstadissa ja Smålandslogistik Värnamossa.